CONCEPTION AMةNAG. INTةR.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • CONCEPTION AMةNAG. INTةR.
Private companiesRailroad Transportation • CONCEPTION AMةNAG. INTةR.

Contactgegevens CONCEPTION AMةNAG. INTةR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONCEPTION AMةNAG. INTةR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONCEPTION AMةNAG. INTةR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PRESGAUX 51; 5660; COUVIN, België

Telefoon (phone): 60378422 (+32-60378422) 60378422 (+32-60378422)

Fax (fax): +32 (82) 876-18-66 +32 (82) 876-18-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONCEPTION AMةNAG. INTةR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONCEPTION AMةNAG. INTةR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONCEPTION AMةNAG. INTةR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONCEPTION AMةNAG. INTةR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONCEPTION AMةNAG. INTةR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONCEPTION AMةNAG. INTةR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONCEPTION AMةNAG. INTةR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONCEPTION AMةNAG. INTةR.
Products information CONCEPTION AMةNAG. INTةR.

BTW identificatienummer (tax): BE02197509765
Ondernemingsnummer: 4843841552
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CONCEPTION AMةNAG. INTةR. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONCEPTION AMةNAG. INTةR.
(Get full report from official database of BE for CONCEPTION AMةNAG. INTةR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONCEPTION AMةNAG. INTةR.
Addition kinds of activities for CONCEPTION AMةNAG. INTةR.

09129906. Menhaden, vangen van | Menhaden, catching of
20150700. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
22530305. Leotards, breien | Leotards, knit
27890202. Deckling boeken, kaarten of papier | Deckling books, cards, or paper
35770504. Lezers, sorteerders, of inscribers, magnetische inkt | Readers, sorters, or inscribers, magnetic ink
63310203. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: voorraad | Fire, marine, and casualty insurance: stock
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering

Werken bij CONCEPTION AMةNAG. INTةR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONCEPTION AMةNAG. INTةR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONCEPTION AMةNAG. INTةR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONCEPTION AMةNAG. INTةR.. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van CONCEPTION AMةNAG. INTةR. in sociale netwerken
Look for responds of CONCEPTION AMةNAG. INTةR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONCEPTION AMةNAG. INTةR.. Laat een reactie achter voor CONCEPTION AMةNAG. INTةR.. CONCEPTION AMةNAG. INTةR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONCEPTION AMةNAG. INTةR.. Leave a respond for CONCEPTION AMةNAG. INTةR.. CONCEPTION AMةNAG. INTةR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONCEPTION AMةNAG. INTةR. op de google maps. Adres en contacten CONCEPTION AMةNAG. INTةR.
Location of CONCEPTION AMةNAG. INTةR. on the google maps. Address and contacts of CONCEPTION AMةNAG. INTةR.

Andere gerelateerde bedrijven als come CONCEPTION AMةNAG. INTةR. CONCEPTION AMةNAG. INTةR.: ETIENNE CLEIREN | Goffaert Jeremy | JEROOM GOETHALS | FRACTAL BVBA | MICHEL VANDEN DORPE

Other related companies as CONCEPTION AMةNAG. INTةR.: ETIENNE CLEIREN | Goffaert Jeremy | JEROOM GOETHALS | FRACTAL BVBA | MICHEL VANDEN DORPE

CONCEPTION AMةNAG. INTةR. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONCEPTION AMةNAG. INTةR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02197509765. Het bedrijf CONCEPTION AMةNAG. INTةR. bevindt zich op het adres: RUE DE PRESGAUX 51; 5660; COUVIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in CONCEPTION AMةNAG. INTةR. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONCEPTION AMةNAG. INTةR. is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONCEPTION AMةNAG. INTةR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONCEPTION AMةNAG. INTةR., openstaande posities, locatie van CONCEPTION AMةNAG. INTةR. op de kaart.

CONCEPTION AMةNAG. INTةR. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONCEPTION AMةNAG. INTةR., company assigned to the tax number BE02197509765. The company CONCEPTION AMةNAG. INTةR. is located at the address: RUE DE PRESGAUX 51; 5660; COUVIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in CONCEPTION AMةNAG. INTةR. were not found.
The main activity of CONCEPTION AMةNAG. INTةR. is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CONCEPTION AMةNAG. INTةR. is not available. You also can look at reviews of CONCEPTION AMةNAG. INTةR., open positions, location of CONCEPTION AMةNAG. INTةR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONCEPTION AMةNAG. INTةR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONCEPTION AMةNAG. INTةR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONCEPTION AMةNAG. INTةR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONCEPTION AMةNAG. INTةR., employees, financial statistics.