BURO GةNةRAL LOGISTIC

Contactgegevens BURO GةNةRAL LOGISTIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BURO GةNةRAL LOGISTIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BURO GةNةRAL LOGISTIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES GLANDS 32; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23449371 (+32-23449371) 23449371 (+32-23449371)

Fax (fax): +32 (3) 941-47-13 +32 (3) 941-47-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BURO GةNةRAL LOGISTIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BURO GةNةRAL LOGISTIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BURO GةNةRAL LOGISTIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BURO GةNةRAL LOGISTIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BURO GةNةRAL LOGISTIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BURO GةNةRAL LOGISTIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BURO GةNةRAL LOGISTIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BURO GةNةRAL LOGISTIC
Products information BURO GةNةRAL LOGISTIC

BTW identificatienummer (tax): BE09607788085
Ondernemingsnummer: 2625701904
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BURO GةNةRAL LOGISTIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BURO GةNةRAL LOGISTIC
(Get full report from official database of BE for BURO GةNةRAL LOGISTIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BURO GةNةRAL LOGISTIC
Addition kinds of activities for BURO GةNةRAL LOGISTIC

2392. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
23990301. Banners, gemaakt van stof | Banners, made from fabric
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
38610201. Kasten, cassette film overdracht | Cabinets, cassette film transfer
39310102. Autofonen (organen met geperforeerde muziekrollen) | Autophones (organs with perforated music rolls)
51690502. Lijm | Glue
59450000. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops

Werken bij BURO GةNةRAL LOGISTIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BURO GةNةRAL LOGISTIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BURO GةNةRAL LOGISTIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BURO GةNةRAL LOGISTIC. Looking for open vacancies in other companies

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van BURO GةNةRAL LOGISTIC in sociale netwerken
Look for responds of BURO GةNةRAL LOGISTIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BURO GةNةRAL LOGISTIC. Laat een reactie achter voor BURO GةNةRAL LOGISTIC. BURO GةNةRAL LOGISTIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BURO GةNةRAL LOGISTIC. Leave a respond for BURO GةNةRAL LOGISTIC. BURO GةNةRAL LOGISTIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BURO GةNةRAL LOGISTIC op de google maps. Adres en contacten BURO GةNةRAL LOGISTIC
Location of BURO GةNةRAL LOGISTIC on the google maps. Address and contacts of BURO GةNةRAL LOGISTIC

Andere gerelateerde bedrijven als come BURO GةNةRAL LOGISTIC BURO GةNةRAL LOGISTIC: CITIBANK | COIFFURE ANNIE | LOONES M | ETIENNE HERMAN | 'T SPEELMANNEKE

Other related companies as BURO GةNةRAL LOGISTIC: CITIBANK | COIFFURE ANNIE | LOONES M | ETIENNE HERMAN | 'T SPEELMANNEKE

BURO GةNةRAL LOGISTIC is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BURO GةNةRAL LOGISTIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09607788085. Het bedrijf BURO GةNةRAL LOGISTIC bevindt zich op het adres: RUE DES GLANDS 32; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in BURO GةNةRAL LOGISTIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BURO GةNةRAL LOGISTIC is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BURO GةNةRAL LOGISTIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BURO GةNةRAL LOGISTIC, openstaande posities, locatie van BURO GةNةRAL LOGISTIC op de kaart.

BURO GةNةRAL LOGISTIC is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BURO GةNةRAL LOGISTIC, company assigned to the tax number BE09607788085. The company BURO GةNةRAL LOGISTIC is located at the address: RUE DES GLANDS 32; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in BURO GةNةRAL LOGISTIC were not found.
The main activity of BURO GةNةRAL LOGISTIC is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BURO GةNةRAL LOGISTIC is not available. You also can look at reviews of BURO GةNةRAL LOGISTIC, open positions, location of BURO GةNةRAL LOGISTIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BURO GةNةRAL LOGISTIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BURO GةNةRAL LOGISTIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BURO GةNةRAL LOGISTIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BURO GةNةRAL LOGISTIC, employees, financial statistics.