JOZEF KNAEPEN

Contactgegevens JOZEF KNAEPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF KNAEPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF KNAEPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSTRAAT 5; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13337379 (+32-13337379) 13337379 (+32-13337379)

Fax (fax): +32 (61) 885-93-67 +32 (61) 885-93-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF KNAEPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF KNAEPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF KNAEPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF KNAEPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF KNAEPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF KNAEPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF KNAEPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF KNAEPEN
Products information JOZEF KNAEPEN

BTW identificatienummer (tax): BE03587554931
Ondernemingsnummer: 7355590820
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in JOZEF KNAEPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF KNAEPEN
(Get full report from official database of BE for JOZEF KNAEPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF KNAEPEN
Addition kinds of activities for JOZEF KNAEPEN

365199. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
20230201. Geconcentreerde Karnemelk | Concentrated buttermilk
20239910. Gemalen melk | Malted milk
24999907. Gordijnrekken, hout | Curtain stretchers, wood
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency
95110403. Lucht-, water- en afvalbeheer, provincie overheid | Air, water, and solid waste management, county government

Werken bij JOZEF KNAEPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF KNAEPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF KNAEPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF KNAEPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

  • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van JOZEF KNAEPEN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF KNAEPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF KNAEPEN. Laat een reactie achter voor JOZEF KNAEPEN. JOZEF KNAEPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF KNAEPEN. Leave a respond for JOZEF KNAEPEN. JOZEF KNAEPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF KNAEPEN op de google maps. Adres en contacten JOZEF KNAEPEN
Location of JOZEF KNAEPEN on the google maps. Address and contacts of JOZEF KNAEPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF KNAEPEN JOZEF KNAEPEN: BENETTON | SNACK-BAR ST.MICHEL I | KOEN VANDEWALLE | GEER VAN BEVERSLUYS | LOUIS WAEGEMAN

Other related companies as JOZEF KNAEPEN: BENETTON | SNACK-BAR ST.MICHEL I | KOEN VANDEWALLE | GEER VAN BEVERSLUYS | LOUIS WAEGEMAN

JOZEF KNAEPEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF KNAEPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03587554931. Het bedrijf JOZEF KNAEPEN bevindt zich op het adres: WATERSTRAAT 5; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 505,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Producten gemaakt in JOZEF KNAEPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF KNAEPEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF KNAEPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF KNAEPEN, openstaande posities, locatie van JOZEF KNAEPEN op de kaart.

JOZEF KNAEPEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF KNAEPEN, company assigned to the tax number BE03587554931. The company JOZEF KNAEPEN is located at the address: WATERSTRAAT 5; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 505,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Products created in JOZEF KNAEPEN were not found.
The main activity of JOZEF KNAEPEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF KNAEPEN is not available. You also can look at reviews of JOZEF KNAEPEN, open positions, location of JOZEF KNAEPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF KNAEPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF KNAEPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF KNAEPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF KNAEPEN, employees, financial statistics.