GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS

Contactgegevens GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRINK 7; 2140; BORGERHOUT, België

Telefoon (phone): 32359852 32359852

Fax (fax): +32 (65) 162-54-98 +32 (65) 162-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS
Products information GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS
(Get full report from official database of BE for GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS
Addition kinds of activities for GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS

203700. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
25110000. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
33640100. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
49599901. Strand onderhoud schoonmaken | Beach maintenance cleaning
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service

Werken bij GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

Zoek naar antwoorden van GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS in sociale netwerken
Look for responds of GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS. Laat een reactie achter voor GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS. GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS. Leave a respond for GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS. GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS op de google maps. Adres en contacten GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS
Location of GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS on the google maps. Address and contacts of GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS: ATS SPRL | FA. SCHREURS C. & C. | C. FURLAN | CARROSSERIE KERKHOFS | Verreyen Lode

Other related companies as GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS: ATS SPRL | FA. SCHREURS C. & C. | C. FURLAN | CARROSSERIE KERKHOFS | Verreyen Lode

GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS bevindt zich op het adres: DRINK 7; 2140; BORGERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Producten gemaakt in GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS, openstaande posities, locatie van GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS op de kaart.

GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS, company assigned to the tax number BE06072113037. The company GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS is located at the address: DRINK 7; 2140; BORGERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Products created in GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS were not found.
The main activity of GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS is not available. You also can look at reviews of GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS, open positions, location of GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEBR.GULDENTOPS ALNO KEUKENS, employees, financial statistics.