HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV
Private companiesPersonal Services • HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV

Contactgegevens HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kon Astridln 51 1780 Wemmel, België

Telefoon (phone): 32.24 60 17 20 32.24 60 17 20

Fax (fax): 32.24 60 25 42 32.24 60 25 42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV
Products information HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE06318206787
Ondernemingsnummer: 3167053222
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Precision engineering - portable power tools

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV

154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
501599. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
20969903. Varkensvlees | Pork rinds
22999907. Smalle geweven stoffen: linnen, jute, hennep en ramie | Narrow woven fabrics: linen, jute, hemp, and ramie
27890203. Bewerken van boeken, kaarten of papier | Edging books, cards, or paper

Werken bij HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • OPERATOR / MACHINE BEDIENAAR - GOEDE VERLONING - GROEIEND BEDRIJF (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in volle expansie zoeken wij een gemotiveerde machinebedienaar in 2 ploegen. Je functie zal zeer polyvalent zijn op de afdeling. Het takenpakket bestaat uit: instellen van machines, opvolgen van het productieproces, aanvullen van grondstoffen, versnijden van product, latex laag aanbrengen, ... Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar een interne opleiding wordt voorzien. Eens je de volledige werking onder de knie hebt kan je doorgroeien tot meewerkend ploegleider ( indien je hiervoor interesse hebt)

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV. HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV. Leave a respond for HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV. HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV
Location of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV: GEBR CATTEEUW | Vervust Tuin en Dier BVBA | G. MANUEL | LEROY-GODENNE & FILS | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV: GEBR CATTEEUW | Vervust Tuin en Dier BVBA | G. MANUEL | LEROY-GODENNE & FILS | VRIJE KLEUTERSCHOOL

HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06318206787. Het bedrijf HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Kon Astridln 51 1780 Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Tools. Lijst met producten zijn Precision engineering - portable power tools.
De hoofdactiviteit van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV op de kaart.

HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE06318206787. The company HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV is located at the address: Kon Astridln 51 1780 Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metallurgy and Metalworking; Tools. List of products are Precision engineering - portable power tools.
The main activity of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV, open positions, location of HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HITACHI POWER TOOLS BELGIUM NV, employees, financial statistics.