SAVIMETAL AG

Contactgegevens SAVIMETAL AG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAVIMETAL AG: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAVIMETAL AG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prumer Strasse 44 4780 Sankt Vith, België

Telefoon (phone): 32.80 28 01 60 32.80 28 01 60

Fax (fax): 32.80 22 87 60 32.80 22 87 60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAVIMETAL AG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAVIMETAL AG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAVIMETAL AG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAVIMETAL AG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAVIMETAL AG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAVIMETAL AG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAVIMETAL AG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAVIMETAL AG
Products information SAVIMETAL AG

BTW identificatienummer (tax): BE08688232421
Ondernemingsnummer: 2281829833
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Steel

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAVIMETAL AG
(Get full report from official database of BE for SAVIMETAL AG)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAVIMETAL AG
Addition kinds of activities for SAVIMETAL AG

555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
953201. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development
25910203. Mini jaloezieën | Mini blinds
34449910. Kookplaten, plaat | Stove boards, sheet metal
36430103. Lampen en stopcontacten (elektrische bedradingstoestellen) | Lamp sockets and receptacles (electric wiring devices)

Werken bij SAVIMETAL AG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAVIMETAL AG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAVIMETAL AG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAVIMETAL AG. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van SAVIMETAL AG in sociale netwerken
Look for responds of SAVIMETAL AG in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAVIMETAL AG. Laat een reactie achter voor SAVIMETAL AG. SAVIMETAL AG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAVIMETAL AG. Leave a respond for SAVIMETAL AG. SAVIMETAL AG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAVIMETAL AG op de google maps. Adres en contacten SAVIMETAL AG
Location of SAVIMETAL AG on the google maps. Address and contacts of SAVIMETAL AG

Andere gerelateerde bedrijven als come SAVIMETAL AG SAVIMETAL AG: Immo Spain BVBA | HENDRICKX | AGREVAL | LLAN | MICRO-LINK

Other related companies as SAVIMETAL AG: Immo Spain BVBA | HENDRICKX | AGREVAL | LLAN | MICRO-LINK

SAVIMETAL AG is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAVIMETAL AG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08688232421. Het bedrijf SAVIMETAL AG bevindt zich op het adres: Prumer Strasse 44 4780 Sankt Vith. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 143,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. Lijst met producten zijn Steel.
De hoofdactiviteit van SAVIMETAL AG is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAVIMETAL AG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAVIMETAL AG, openstaande posities, locatie van SAVIMETAL AG op de kaart.

SAVIMETAL AG is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAVIMETAL AG, company assigned to the tax number BE08688232421. The company SAVIMETAL AG is located at the address: Prumer Strasse 44 4780 Sankt Vith. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 143,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. List of products are Steel.
The main activity of SAVIMETAL AG is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SAVIMETAL AG is not available. You also can look at reviews of SAVIMETAL AG, open positions, location of SAVIMETAL AG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAVIMETAL AG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAVIMETAL AG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAVIMETAL AG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAVIMETAL AG, employees, financial statistics.