ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA

Contactgegevens ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Posthoornstr. 53b 9870 Zulte, België

Telefoon (phone): 32.93 86 10 50 32.93 86 10 50

Fax (fax): 32.93 86 57 63 32.93 86 57 63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA
Products information ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04805664062
Ondernemingsnummer: 7829925537
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Iron, special grade and pig iron

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA
(Get full report from official database of BE for ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA
Addition kinds of activities for ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA

824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
01190400. Korengewassen | Cereal crop farms
13110100. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering

Werken bij ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • Verzekeringsadviseur KMO-INDUSTRIE regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een verzekeringsadviseur. Taken: Als Verzekeringsadviseur ben je verantwoordelijk voor een bestaande KMO-klantenportefeuille. Je werkt offertes en commerciële acties uit. Je onderhandelt met verzekeraars en zorgt voor een goede kwaliteit en rendement. Als Verzekeringsadviseur ga je steeds op zoek naar de verzekering die het meest voldoet aan de specifieke noden van de individuele klant. Na analyse van de risico's werk je een offerte uit en bespreek je die met de klant. Als Verzekeringsadviseur bekleed je een commerciële binnendienstfunctie in combinatie met buitenopdrachten. Je vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden met klanten en verzekeringsmaatschappijen, teneinde hen beter te leren kennen om zo vlot mogelijk met beide partijen te kunnen samenwerken.

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA. Laat een reactie achter voor ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA. ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA. Leave a respond for ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA. ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA op de google maps. Adres en contacten ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA
Location of ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA on the google maps. Address and contacts of ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA: BOND MOYSON | DEMAN SANITAIR | LIBERALE MUTUALITEIT LIMBURG | Vijverhof | JULIEN SWINNEN GILBER

Other related companies as ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA: BOND MOYSON | DEMAN SANITAIR | LIBERALE MUTUALITEIT LIMBURG | Vijverhof | JULIEN SWINNEN GILBER

ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04805664062. Het bedrijf ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA bevindt zich op het adres: Posthoornstr. 53b 9870 Zulte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. Lijst met producten zijn Iron, special grade and pig iron.
De hoofdactiviteit van ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA, openstaande posities, locatie van ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA op de kaart.

ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA, company assigned to the tax number BE04805664062. The company ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA is located at the address: Posthoornstr. 53b 9870 Zulte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. List of products are Iron, special grade and pig iron.
The main activity of ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA is not available. You also can look at reviews of ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA, open positions, location of ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT VERMEERSCH-BLOMME BVBA, employees, financial statistics.