MCB BELGIQUE SA

Contactgegevens MCB BELGIQUE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MCB BELGIQUE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MCB BELGIQUE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean Lambert Defr锚ne 107 4340 Awans, België

Telefoon (phone): 32.42 39 66 11 32.42 39 66 11

Fax (fax): 32.42 63 89 21 32.42 63 89 21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MCB BELGIQUE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MCB BELGIQUE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MCB BELGIQUE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MCB BELGIQUE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MCB BELGIQUE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MCB BELGIQUE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MCB BELGIQUE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MCB BELGIQUE SA
Products information MCB BELGIQUE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01490539550
Ondernemingsnummer: 8111724853
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Steel

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes; Steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MCB BELGIQUE SA
(Get full report from official database of BE for MCB BELGIQUE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MCB BELGIQUE SA
Addition kinds of activities for MCB BELGIQUE SA

769912. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services
23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
23940202. Liners en covers, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Liners and covers, fabric: made from purchased materials
40139903. Spoorwegschakelen | Railroad switching
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories

Werken bij MCB BELGIQUE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MCB BELGIQUE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MCB BELGIQUE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MCB BELGIQUE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van MCB BELGIQUE SA in sociale netwerken
Look for responds of MCB BELGIQUE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MCB BELGIQUE SA. Laat een reactie achter voor MCB BELGIQUE SA. MCB BELGIQUE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MCB BELGIQUE SA. Leave a respond for MCB BELGIQUE SA. MCB BELGIQUE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MCB BELGIQUE SA op de google maps. Adres en contacten MCB BELGIQUE SA
Location of MCB BELGIQUE SA on the google maps. Address and contacts of MCB BELGIQUE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MCB BELGIQUE SA MCB BELGIQUE SA: FLVAN MELKEBEEK SUZANNE | AU RAYON DE SOLEIL | Vigo | GAVROY CH | BAERT RUBEN

Other related companies as MCB BELGIQUE SA: FLVAN MELKEBEEK SUZANNE | AU RAYON DE SOLEIL | Vigo | GAVROY CH | BAERT RUBEN

MCB BELGIQUE SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MCB BELGIQUE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01490539550. Het bedrijf MCB BELGIQUE SA bevindt zich op het adres: Rue Jean Lambert Defr锚ne 107 4340 Awans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 255,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes; Steels and metals. Lijst met producten zijn Steel.
De hoofdactiviteit van MCB BELGIQUE SA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MCB BELGIQUE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MCB BELGIQUE SA, openstaande posities, locatie van MCB BELGIQUE SA op de kaart.

MCB BELGIQUE SA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MCB BELGIQUE SA, company assigned to the tax number BE01490539550. The company MCB BELGIQUE SA is located at the address: Rue Jean Lambert Defr锚ne 107 4340 Awans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 255,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes; Steels and metals. List of products are Steel.
The main activity of MCB BELGIQUE SA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MCB BELGIQUE SA is not available. You also can look at reviews of MCB BELGIQUE SA, open positions, location of MCB BELGIQUE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MCB BELGIQUE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MCB BELGIQUE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MCB BELGIQUE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MCB BELGIQUE SA, employees, financial statistics.