COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE
Private companiesTransportation by Air • COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE

Contactgegevens COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Kuborn 1 4100 Seraing, België

Telefoon (phone): 32.42 36 41 11 32.42 36 41 11

Fax (fax): 32.42 36 41 06 32.42 36 41 06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE
Products information COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE

BTW identificatienummer (tax): BE01313659667
Ondernemingsnummer: 5153106689
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Steel, special

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE
(Get full report from official database of BE for COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE
Addition kinds of activities for COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE

503206. Lime bouwproducten | Lime building products
37699900. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
50650404. Radio-onderdelen en toebehoren, anders | Radio parts and accessories, nec

Werken bij COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Cardriver (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het plaatsen van trekogen Wagens verplaatsen op de terminal

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

Zoek naar antwoorden van COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE in sociale netwerken
Look for responds of COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE. Laat een reactie achter voor COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE. COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE. Leave a respond for COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE. COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE op de google maps. Adres en contacten COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE
Location of COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE on the google maps. Address and contacts of COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE

Andere gerelateerde bedrijven als come COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | De Rauw M | Yanagisawa Sax Import | COURS DE PROMOT. SOCIALE | Lasagneria Da Freddi

Other related companies as COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | De Rauw M | Yanagisawa Sax Import | COURS DE PROMOT. SOCIALE | Lasagneria Da Freddi

COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01313659667. Het bedrijf COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE bevindt zich op het adres: Place Kuborn 1 4100 Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking. Lijst met producten zijn Steel, special.
De hoofdactiviteit van COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE, openstaande posities, locatie van COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE op de kaart.

COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE, company assigned to the tax number BE01313659667. The company COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE is located at the address: Place Kuborn 1 4100 Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metallurgy and Metalworking. List of products are Steel, special.
The main activity of COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE is not available. You also can look at reviews of COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE, open positions, location of COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COCKERILL SAMBRE / DIRECTION COMMERCIALE, employees, financial statistics.