E S A Technologie

Contactgegevens E S A Technologie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E S A Technologie: address, phone, fax, email, website, opening hours

E S A Technologie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Lilot 85L; 5351; Ohey (Haillot), België

Telefoon (phone): 085 61 32 23 (+32-085 61 32 23) 085 61 32 23 (+32-085 61 32 23)

Fax (fax): 085 61 32 24 (+32-085 61 32 24) 085 61 32 24 (+32-085 61 32 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E S A Technologie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E S A Technologie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E S A Technologie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E S A Technologie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E S A Technologie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E S A Technologie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E S A Technologie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E S A Technologie
Products information E S A Technologie

BTW identificatienummer (tax): BE06671142578
Ondernemingsnummer: 4430755615
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in E S A Technologie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metal work - Ornamental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E S A Technologie
(Get full report from official database of BE for E S A Technologie)

Aanvulling soorten activiteiten voor E S A Technologie
Addition kinds of activities for E S A Technologie

5813. Drinkplaatsen | Drinking places
635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
22589901. Kleuren en afwerken van kantartikelen en warp-breien | Dyeing and finishing lace goods and warp knit fabric
32999906. Buizen voor elektrische doeleinden, kwarts | Tubing for electrical purposes, quartz
36770104. Transformers voeding, elektronisch type | Transformers power supply, electronic type
54999905. Kruiden en kruiden | Spices and herbs
80499912. Massage Therapeut | Massage therapist

Werken bij E S A Technologie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E S A Technologie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E S A Technologie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E S A Technologie. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

  • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Sorteerder tijdschriften (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het machinaal en manueel sorteren van magazines zoekt onze klant in Lokeren extra studenten. Je werkt ofwel in nachtshifts of in een 2-ploegenstelsel. De shifts zijn op oproepbasis, ideaal voor een mooie bijverdienste!

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

  • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

Zoek naar antwoorden van E S A Technologie in sociale netwerken
Look for responds of E S A Technologie in social networks

Lees alle opmerkingen voor E S A Technologie. Laat een reactie achter voor E S A Technologie. E S A Technologie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E S A Technologie. Leave a respond for E S A Technologie. E S A Technologie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E S A Technologie op de google maps. Adres en contacten E S A Technologie
Location of E S A Technologie on the google maps. Address and contacts of E S A Technologie

Andere gerelateerde bedrijven als come E S A Technologie E S A Technologie: KATHARINE WHEELER | POL OGER | Smet Leon NV | MAISON POUR L?HOMME | YVES DEKONINCK

Other related companies as E S A Technologie: KATHARINE WHEELER | POL OGER | Smet Leon NV | MAISON POUR L?HOMME | YVES DEKONINCK

E S A Technologie is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E S A Technologie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06671142578. Het bedrijf E S A Technologie bevindt zich op het adres: Rue du Lilot 85L; 5351; Ohey (Haillot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metal work - Ornamental. Producten gemaakt in E S A Technologie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E S A Technologie is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E S A Technologie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E S A Technologie, openstaande posities, locatie van E S A Technologie op de kaart.

E S A Technologie is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is E S A Technologie, company assigned to the tax number BE06671142578. The company E S A Technologie is located at the address: Rue du Lilot 85L; 5351; Ohey (Haillot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metal work - Ornamental. Products created in E S A Technologie were not found.
The main activity of E S A Technologie is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of E S A Technologie is not available. You also can look at reviews of E S A Technologie, open positions, location of E S A Technologie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E S A Technologie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E S A Technologie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E S A Technologie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E S A Technologie, employees, financial statistics.