AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA

Contactgegevens AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heggebossenweg 35; 3980; Tessenderlo, België

Telefoon (phone): 013 66 37 51; 0477 40 30 29 (+32-013 66 37 51; 0477 40 30 29) 013 66 37 51; 0477 40 30 29 (+32-013 66 37 51; 0477 40 30 29)

Fax (fax): 013 67 47 17 (+32-013 67 47 17) 013 67 47 17 (+32-013 67 47 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA
Products information AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02856689453
Ondernemingsnummer: 1670989990
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Fences

Product categorie (product category): Metal work - Ornamental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA
(Get full report from official database of BE for AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA
Addition kinds of activities for AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA

226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
01820103. Champignons, onder dekking gekweekt | Mushrooms, grown under cover
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
51130101. Papierbuizen en kernen | Paper tubes and cores
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

  • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA. Laat een reactie achter voor AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA. AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA. Leave a respond for AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA. AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA op de google maps. Adres en contacten AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA
Location of AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA on the google maps. Address and contacts of AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA: Cotton Sound (The) | LAFAUT | WELLEMEERSEN | INTERNATIONAL MAGAZINE STORE | Lecluyse Amelie

Other related companies as AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA: Cotton Sound (The) | LAFAUT | WELLEMEERSEN | INTERNATIONAL MAGAZINE STORE | Lecluyse Amelie

AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02856689453. Het bedrijf AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA bevindt zich op het adres: Heggebossenweg 35; 3980; Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 832,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metal work - Ornamental. Lijst met producten zijn Fences.
De hoofdactiviteit van AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA, openstaande posities, locatie van AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA op de kaart.

AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA, company assigned to the tax number BE02856689453. The company AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA is located at the address: Heggebossenweg 35; 3980; Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 832,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metal work - Ornamental. List of products are Fences.
The main activity of AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA is not available. You also can look at reviews of AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA, open positions, location of AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFSLUITINGEN & POORTEN VAN MEEUWEN BVBA, employees, financial statistics.