Verschuren Hugo NV

Contactgegevens Verschuren Hugo NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verschuren Hugo NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verschuren Hugo NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pannenhof 14; 3130; Begijnendijk, België

Telefoon (phone): 016 53 50 59 (+32-016 53 50 59) 016 53 50 59 (+32-016 53 50 59)

Fax (fax): 016 53 63 62 (+32-016 53 63 62) 016 53 63 62 (+32-016 53 63 62)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verschuren Hugo NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verschuren Hugo NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verschuren Hugo NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verschuren Hugo NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verschuren Hugo NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verschuren Hugo NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verschuren Hugo NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verschuren Hugo NV
Products information Verschuren Hugo NV

BTW identificatienummer (tax): BE05238250732
Ondernemingsnummer: 2935241699
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 637,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Precision engineering

Product categorie (product category): Metal turning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verschuren Hugo NV
(Get full report from official database of BE for Verschuren Hugo NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verschuren Hugo NV
Addition kinds of activities for Verschuren Hugo NV

333400. Primair aluminium | Primary aluminum
395200. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
17420105. Stucco werk, interieur | Stucco work, interior
50740300. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
59479902. souvenirs | Souvenirs

Werken bij Verschuren Hugo NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verschuren Hugo NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verschuren Hugo NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verschuren Hugo NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

Zoek naar antwoorden van Verschuren Hugo NV in sociale netwerken
Look for responds of Verschuren Hugo NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verschuren Hugo NV. Laat een reactie achter voor Verschuren Hugo NV. Verschuren Hugo NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verschuren Hugo NV. Leave a respond for Verschuren Hugo NV. Verschuren Hugo NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verschuren Hugo NV op de google maps. Adres en contacten Verschuren Hugo NV
Location of Verschuren Hugo NV on the google maps. Address and contacts of Verschuren Hugo NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verschuren Hugo NV Verschuren Hugo NV: DEXIA | LUDWINA ACKE | Topradio abc | ELECTRABEL | HUIS SELECTA

Other related companies as Verschuren Hugo NV: DEXIA | LUDWINA ACKE | Topradio abc | ELECTRABEL | HUIS SELECTA

Verschuren Hugo NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verschuren Hugo NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05238250732. Het bedrijf Verschuren Hugo NV bevindt zich op het adres: Pannenhof 14; 3130; Begijnendijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 637,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metal turning. Lijst met producten zijn Precision engineering.
De hoofdactiviteit van Verschuren Hugo NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verschuren Hugo NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verschuren Hugo NV, openstaande posities, locatie van Verschuren Hugo NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verschuren Hugo NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verschuren Hugo NV, company assigned to the tax number BE05238250732. The company Verschuren Hugo NV is located at the address: Pannenhof 14; 3130; Begijnendijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 637,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metal turning. List of products are Precision engineering.
The main activity of Verschuren Hugo NV is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verschuren Hugo NV is not available. You also can look at reviews of Verschuren Hugo NV, open positions, location of Verschuren Hugo NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verschuren Hugo NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verschuren Hugo NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verschuren Hugo NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verschuren Hugo NV, employees, financial statistics.