Atelier de Construction Fassin SPRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Atelier de Construction Fassin SPRL
Private companiesPersonal Services • Atelier de Construction Fassin SPRL

Contactgegevens Atelier de Construction Fassin SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier de Construction Fassin SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier de Construction Fassin SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Frantz Poussard 30; 4800; Verviers (Petit-Rechain), België

Telefoon (phone): 087 31 58 19 (+32-087 31 58 19) 087 31 58 19 (+32-087 31 58 19)

Fax (fax): 087 33 51 82 (+32-087 33 51 82) 087 33 51 82 (+32-087 33 51 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier de Construction Fassin SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier de Construction Fassin SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier de Construction Fassin SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier de Construction Fassin SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier de Construction Fassin SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier de Construction Fassin SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier de Construction Fassin SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier de Construction Fassin SPRL
Products information Atelier de Construction Fassin SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05314331054
Ondernemingsnummer: 6611541748
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Atelier de Construction Fassin SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metal turning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier de Construction Fassin SPRL
(Get full report from official database of BE for Atelier de Construction Fassin SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier de Construction Fassin SPRL
Addition kinds of activities for Atelier de Construction Fassin SPRL

22310305. Stofstoffen, wol | Upholstery fabrics, wool
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
34960100. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)
36130208. Stroomverbindingen, elektrisch | Power connectors, electric
50940200. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies

Werken bij Atelier de Construction Fassin SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier de Construction Fassin SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier de Construction Fassin SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier de Construction Fassin SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Gemotiveerde arbeider die bakker wil worden (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Hofstade zijn wij op zoek naar een medewerker in de bakkerij. Wij zorgen voor een interne opleiding . De belangrijkste skill die je moet bezitten is MOTIVATIE. Wij bieden jou een job aan in het volgende uurrooster: maandag 23u00 tot 06u30 dinsdag 23u00 tot 06u30 woensdag 23u00 tot 6u30 donderdag 23u00 tot 6u30 De ene week vrijdag 23u00 tot 6u30, de andere week zaterdag 23u00 tot 6u30

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van Atelier de Construction Fassin SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Atelier de Construction Fassin SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier de Construction Fassin SPRL. Laat een reactie achter voor Atelier de Construction Fassin SPRL. Atelier de Construction Fassin SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier de Construction Fassin SPRL. Leave a respond for Atelier de Construction Fassin SPRL. Atelier de Construction Fassin SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier de Construction Fassin SPRL op de google maps. Adres en contacten Atelier de Construction Fassin SPRL
Location of Atelier de Construction Fassin SPRL on the google maps. Address and contacts of Atelier de Construction Fassin SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier de Construction Fassin SPRL Atelier de Construction Fassin SPRL: Grisar Steelcon | GUY DEPOORTERE | DRUKKERIJ DE PLANO | Bary Hugues | InvestNet cvba

Other related companies as Atelier de Construction Fassin SPRL: Grisar Steelcon | GUY DEPOORTERE | DRUKKERIJ DE PLANO | Bary Hugues | InvestNet cvba

Atelier de Construction Fassin SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier de Construction Fassin SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05314331054. Het bedrijf Atelier de Construction Fassin SPRL bevindt zich op het adres: Rue Frantz Poussard 30; 4800; Verviers (Petit-Rechain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 621,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metal turning. Producten gemaakt in Atelier de Construction Fassin SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier de Construction Fassin SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier de Construction Fassin SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier de Construction Fassin SPRL, openstaande posities, locatie van Atelier de Construction Fassin SPRL op de kaart.

Atelier de Construction Fassin SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier de Construction Fassin SPRL, company assigned to the tax number BE05314331054. The company Atelier de Construction Fassin SPRL is located at the address: Rue Frantz Poussard 30; 4800; Verviers (Petit-Rechain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 621,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metal turning. Products created in Atelier de Construction Fassin SPRL were not found.
The main activity of Atelier de Construction Fassin SPRL is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier de Construction Fassin SPRL is not available. You also can look at reviews of Atelier de Construction Fassin SPRL, open positions, location of Atelier de Construction Fassin SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier de Construction Fassin SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier de Construction Fassin SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier de Construction Fassin SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier de Construction Fassin SPRL, employees, financial statistics.