Depla Herman & Carlos NV

Contactgegevens Depla Herman & Carlos NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depla Herman & Carlos NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depla Herman & Carlos NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Randweg 1 8760 Meulebeke, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depla Herman & Carlos NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depla Herman & Carlos NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depla Herman & Carlos NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depla Herman & Carlos NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depla Herman & Carlos NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depla Herman & Carlos NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depla Herman & Carlos NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depla Herman & Carlos NV
Products information Depla Herman & Carlos NV

BTW identificatienummer (tax): BE09970886230
Ondernemingsnummer: 4282989501
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Metal recycling

Product categorie (product category): Metal Recycling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depla Herman & Carlos NV
(Get full report from official database of BE for Depla Herman & Carlos NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depla Herman & Carlos NV
Addition kinds of activities for Depla Herman & Carlos NV

3312. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
229603. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
26310306. Setup boxboard | Setup boxboard
28999942. Roestbestendige verbindingen | Rust resisting compounds
62890103. Beveiligingscommissie beveiligingshouders | Security holders protective committee

Werken bij Depla Herman & Carlos NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depla Herman & Carlos NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depla Herman & Carlos NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depla Herman & Carlos NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Depla Herman & Carlos NV in sociale netwerken
Look for responds of Depla Herman & Carlos NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depla Herman & Carlos NV. Laat een reactie achter voor Depla Herman & Carlos NV. Depla Herman & Carlos NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depla Herman & Carlos NV. Leave a respond for Depla Herman & Carlos NV. Depla Herman & Carlos NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depla Herman & Carlos NV op de google maps. Adres en contacten Depla Herman & Carlos NV
Location of Depla Herman & Carlos NV on the google maps. Address and contacts of Depla Herman & Carlos NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Depla Herman & Carlos NV Depla Herman & Carlos NV: FUNةRAILLES DASPREMONT | CHEZ MARLEEN | Coin Tranquille (Le) SPRL | LCR Electronique SPRL | SLEEPY VEERLE - LAAKDAL

Other related companies as Depla Herman & Carlos NV: FUNةRAILLES DASPREMONT | CHEZ MARLEEN | Coin Tranquille (Le) SPRL | LCR Electronique SPRL | SLEEPY VEERLE - LAAKDAL

Depla Herman & Carlos NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Depla Herman & Carlos NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09970886230. Het bedrijf Depla Herman & Carlos NV bevindt zich op het adres: Randweg 1 8760 Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 895,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metal Recycling. Lijst met producten zijn Metal recycling.
De hoofdactiviteit van Depla Herman & Carlos NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depla Herman & Carlos NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depla Herman & Carlos NV, openstaande posities, locatie van Depla Herman & Carlos NV op de kaart.

Depla Herman & Carlos NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Depla Herman & Carlos NV, company assigned to the tax number BE09970886230. The company Depla Herman & Carlos NV is located at the address: Randweg 1 8760 Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 895,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metal Recycling. List of products are Metal recycling.
The main activity of Depla Herman & Carlos NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Depla Herman & Carlos NV is not available. You also can look at reviews of Depla Herman & Carlos NV, open positions, location of Depla Herman & Carlos NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depla Herman & Carlos NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depla Herman & Carlos NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depla Herman & Carlos NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depla Herman & Carlos NV, employees, financial statistics.