PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE
Private companiesFood Stores • PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE

Contactgegevens PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Olifantstr 17a 9600 Ronse, België

Telefoon (phone): 32.55 21 37 91 32.55 21 37 91

Fax (fax): 32.55 21 03 65 32.55 21 03 65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE
Products information PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE

BTW identificatienummer (tax): BE08321563720
Ondernemingsnummer: 1459228515
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 734,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Welding - steels and metal^^Milling - steels and metals

Product categorie (product category): Metal processing; Metallurgy and Metalworking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE
(Get full report from official database of BE for PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE
Addition kinds of activities for PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE

20230101. Gebottelde babyformule | Bottled baby formula
32530101. Emalje tegel, vloer of muur: klei | Enamel tile, floor or wall: clay
35420104. Swaging machines | Swaging machines
36259910. Marine en marine hulpcontroles | Marine and navy auxiliary controls
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats

Werken bij PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE in sociale netwerken
Look for responds of PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE. Laat een reactie achter voor PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE. PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE. Leave a respond for PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE. PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE op de google maps. Adres en contacten PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE
Location of PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE on the google maps. Address and contacts of PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE

Andere gerelateerde bedrijven als come PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE: DE SMET WALTER & CO BVBA | Jeroen | Franssens E | JACKPOT | DANY DEDEYNE

Other related companies as PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE: DE SMET WALTER & CO BVBA | Jeroen | Franssens E | JACKPOT | DANY DEDEYNE

PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08321563720. Het bedrijf PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE bevindt zich op het adres: Olifantstr 17a 9600 Ronse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 734,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. Lijst met producten zijn Welding - steels and metal^^Milling - steels and metals.
De hoofdactiviteit van PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE, openstaande posities, locatie van PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE op de kaart.

PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE, company assigned to the tax number BE08321563720. The company PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE is located at the address: Olifantstr 17a 9600 Ronse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 734,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. List of products are Welding - steels and metal^^Milling - steels and metals.
The main activity of PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE is not available. You also can look at reviews of PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE, open positions, location of PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRECISIE MEKANIEK RONSE PMR SE, employees, financial statistics.