LGTB METAL FINISHING NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • LGTB METAL FINISHING NV
Private companiesFurniture and Fixtures • LGTB METAL FINISHING NV

Contactgegevens LGTB METAL FINISHING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LGTB METAL FINISHING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LGTB METAL FINISHING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albertkanaalstr 139 3511 Kuringen-Hasselt, België

Telefoon (phone): 32.11 85 04 00 32.11 85 04 00

Fax (fax): 32.11 85 04 09 32.11 85 04 09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LGTB METAL FINISHING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LGTB METAL FINISHING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LGTB METAL FINISHING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LGTB METAL FINISHING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LGTB METAL FINISHING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LGTB METAL FINISHING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LGTB METAL FINISHING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LGTB METAL FINISHING NV
Products information LGTB METAL FINISHING NV

BTW identificatienummer (tax): BE07321807861
Ondernemingsnummer: 1171386718
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 373,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Zinc electroplating

Product categorie (product category): Metal processing; Metallurgy and Metalworking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LGTB METAL FINISHING NV
(Get full report from official database of BE for LGTB METAL FINISHING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LGTB METAL FINISHING NV
Addition kinds of activities for LGTB METAL FINISHING NV

072301. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
207700. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
357703. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
20840101. Wijnkoelers (drankjes) | Wine coolers (beverages)
22219901. Linnen weefsels, kunstmatige vezels en zijden | Lining fabrics, manmade fiber and silk
22510000. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
26799903. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paper products, converted, nec
34440303. Goten, plaatwerk | Gutters, sheet metal
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
50130113. Filters, lucht en olie | Filters, air and oil

Werken bij LGTB METAL FINISHING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LGTB METAL FINISHING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LGTB METAL FINISHING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LGTB METAL FINISHING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

Zoek naar antwoorden van LGTB METAL FINISHING NV in sociale netwerken
Look for responds of LGTB METAL FINISHING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LGTB METAL FINISHING NV. Laat een reactie achter voor LGTB METAL FINISHING NV. LGTB METAL FINISHING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LGTB METAL FINISHING NV. Leave a respond for LGTB METAL FINISHING NV. LGTB METAL FINISHING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LGTB METAL FINISHING NV op de google maps. Adres en contacten LGTB METAL FINISHING NV
Location of LGTB METAL FINISHING NV on the google maps. Address and contacts of LGTB METAL FINISHING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LGTB METAL FINISHING NV LGTB METAL FINISHING NV: BUREAU VOOR EXPERTISE EN COORDINATIE BVBA | 'T SWINNEKE | DIRK VAN DEN BROECK | ?T NATUURHOEKJE | Strobbe Lidia

Other related companies as LGTB METAL FINISHING NV: BUREAU VOOR EXPERTISE EN COORDINATIE BVBA | 'T SWINNEKE | DIRK VAN DEN BROECK | ?T NATUURHOEKJE | Strobbe Lidia

LGTB METAL FINISHING NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LGTB METAL FINISHING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07321807861. Het bedrijf LGTB METAL FINISHING NV bevindt zich op het adres: Albertkanaalstr 139 3511 Kuringen-Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 373,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. Lijst met producten zijn Zinc electroplating.
De hoofdactiviteit van LGTB METAL FINISHING NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LGTB METAL FINISHING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LGTB METAL FINISHING NV, openstaande posities, locatie van LGTB METAL FINISHING NV op de kaart.

LGTB METAL FINISHING NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LGTB METAL FINISHING NV, company assigned to the tax number BE07321807861. The company LGTB METAL FINISHING NV is located at the address: Albertkanaalstr 139 3511 Kuringen-Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 373,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. List of products are Zinc electroplating.
The main activity of LGTB METAL FINISHING NV is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LGTB METAL FINISHING NV is not available. You also can look at reviews of LGTB METAL FINISHING NV, open positions, location of LGTB METAL FINISHING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LGTB METAL FINISHING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LGTB METAL FINISHING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LGTB METAL FINISHING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LGTB METAL FINISHING NV, employees, financial statistics.