HERINCKX

Contactgegevens HERINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWELAAN 72; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 24603963 (+32-24603963) 24603963 (+32-24603963)

Fax (fax): +32 (69) 151-53-53 +32 (69) 151-53-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERINCKX
Products information HERINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE01404296875
Ondernemingsnummer: 4041839599
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HERINCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metaalbehandeling and -bekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERINCKX
(Get full report from official database of BE for HERINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERINCKX
Addition kinds of activities for HERINCKX

12210100. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
27210204. Televisieschema's: uitgeverij en drukwerk | Television schedules: publishing and printing
36340117. Teakettles, elektrisch | Teakettles, electric
37140202. Ashuizen en assen, motorvoertuig | Axle housings and shafts, motor vehicle
48220204. Telegramdiensten | Telegram services
53110000. Warenhuizen | Department stores
59450101. Kunst en ambachtelijke benodigdheden | Arts and crafts supplies

Werken bij HERINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERINCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Losser (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

  • Kaaioperator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de op- en overslag van vloeibaar bulkgoed in de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een kaaioperator. Je zal de ogen en oren zijn van de controlekameroperators en je takenpakket zal vooral bestaan uit: Buiten schepen en lichters aan- en afkoppelen de controle van de pompen en leidingen het onderhouden van het tankenpark

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Atelierverantwoordelijke/magazijnier (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van auto's en vrachtwagens. Je doet magazijnwerk. Je zorgt voor de werkverdeling in het atelier en springt af en toe bij op het bureau.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

Zoek naar antwoorden van HERINCKX in sociale netwerken
Look for responds of HERINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERINCKX. Laat een reactie achter voor HERINCKX. HERINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERINCKX. Leave a respond for HERINCKX. HERINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERINCKX op de google maps. Adres en contacten HERINCKX
Location of HERINCKX on the google maps. Address and contacts of HERINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come HERINCKX HERINCKX: FLANCIENS ETS J DUJARDIN BVBA | JUWELIER SIMONS | Van Eyck Ijzerwaren BVBA | LES JARDINS DU PAYS VERTS | ERIC VAN CAELENBERGHE

Other related companies as HERINCKX: FLANCIENS ETS J DUJARDIN BVBA | JUWELIER SIMONS | Van Eyck Ijzerwaren BVBA | LES JARDINS DU PAYS VERTS | ERIC VAN CAELENBERGHE

HERINCKX is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01404296875. Het bedrijf HERINCKX bevindt zich op het adres: NIEUWELAAN 72; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metaalbehandeling and -bekleding. Producten gemaakt in HERINCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERINCKX is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERINCKX, openstaande posities, locatie van HERINCKX op de kaart.

HERINCKX is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERINCKX, company assigned to the tax number BE01404296875. The company HERINCKX is located at the address: NIEUWELAAN 72; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metaalbehandeling and -bekleding. Products created in HERINCKX were not found.
The main activity of HERINCKX is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HERINCKX is not available. You also can look at reviews of HERINCKX, open positions, location of HERINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERINCKX, employees, financial statistics.