THE MAGIC BALL

Contactgegevens THE MAGIC BALL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE MAGIC BALL: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE MAGIC BALL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES BASSINS 20; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65595337 (+32-65595337) 65595337 (+32-65595337)

Fax (fax): +32 (59) 820-95-73 +32 (59) 820-95-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE MAGIC BALL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE MAGIC BALL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE MAGIC BALL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE MAGIC BALL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE MAGIC BALL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE MAGIC BALL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE MAGIC BALL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE MAGIC BALL
Products information THE MAGIC BALL

BTW identificatienummer (tax): BE07597564697
Ondernemingsnummer: 4554077148
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in THE MAGIC BALL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Biljart- and snookerzalen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE MAGIC BALL
(Get full report from official database of BE for THE MAGIC BALL)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE MAGIC BALL
Addition kinds of activities for THE MAGIC BALL

23260200. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
34439908. Ladle bails | Ladle bails
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
36340313. Sauna verwarmers, elektrisch | Sauna heaters, electric
38420203. Katoen, absorberend: gesteriliseerd | Cotton, absorbent: sterilized
79410000. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters

Werken bij THE MAGIC BALL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE MAGIC BALL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE MAGIC BALL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE MAGIC BALL. Looking for open vacancies in other companies

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Bediende dienst na verkoop | Voltijds | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een bediende dienst na verkoop. In deze functie zal je instaan voor de klanten zowel fysiek als telefonisch te woord te staan voor alles wat na de aankoop van een wagen kan plaatsvinden. Je taken; onderhoud plannen; bestellen van onderdelen, accessoires, ... klantendossiers up-to-date houden; werkplanningen opmaken; verkoop van diensten en accessoires; facturatie; onthaal klanten, hun vraag achterhalen en indien nodig doorverwijzen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

Zoek naar antwoorden van THE MAGIC BALL in sociale netwerken
Look for responds of THE MAGIC BALL in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE MAGIC BALL. Laat een reactie achter voor THE MAGIC BALL. THE MAGIC BALL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE MAGIC BALL. Leave a respond for THE MAGIC BALL. THE MAGIC BALL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE MAGIC BALL op de google maps. Adres en contacten THE MAGIC BALL
Location of THE MAGIC BALL on the google maps. Address and contacts of THE MAGIC BALL

Andere gerelateerde bedrijven als come THE MAGIC BALL THE MAGIC BALL: GABRIEL ROOSE | Caron-Vector NV | MAISON PIC-PUCE | ROLAND | Radio Grensland VZW

Other related companies as THE MAGIC BALL: GABRIEL ROOSE | Caron-Vector NV | MAISON PIC-PUCE | ROLAND | Radio Grensland VZW

THE MAGIC BALL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE MAGIC BALL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07597564697. Het bedrijf THE MAGIC BALL bevindt zich op het adres: AVENUE DES BASSINS 20; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Biljart- and snookerzalen. Producten gemaakt in THE MAGIC BALL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE MAGIC BALL is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE MAGIC BALL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE MAGIC BALL, openstaande posities, locatie van THE MAGIC BALL op de kaart.

THE MAGIC BALL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE MAGIC BALL, company assigned to the tax number BE07597564697. The company THE MAGIC BALL is located at the address: AVENUE DES BASSINS 20; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Biljart- and snookerzalen. Products created in THE MAGIC BALL were not found.
The main activity of THE MAGIC BALL is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THE MAGIC BALL is not available. You also can look at reviews of THE MAGIC BALL, open positions, location of THE MAGIC BALL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE MAGIC BALL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE MAGIC BALL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE MAGIC BALL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE MAGIC BALL, employees, financial statistics.