SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR

Contactgegevens SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUNNINGEN 35; 4784; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80226773 (+32-80226773) 80226773 (+32-80226773)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR
Products information SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Courriers: Courriers Nationaux.

Product categorie (product category): Messageries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR
(Get full report from official database of BE for SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR
Addition kinds of activities for SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR

363404. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
26310301. BoxBoard | Boxboard
29110602. Benzol (petroleumraffinage) | Benzol (petroleum refining)
34239914. Jacks: opheffen, schroeven of ratchet (handgereedschap) | Jacks: lifting, screw, or ratchet (hand tools)
37310109. Scows, bouw en reparatie | Scows, building and repairing
51990402. jute | Burlap

Werken bij SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR in sociale netwerken
Look for responds of SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR. Laat een reactie achter voor SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR. SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR. Leave a respond for SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR. SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR op de google maps. Adres en contacten SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR
Location of SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR on the google maps. Address and contacts of SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR

Andere gerelateerde bedrijven als come SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR: TM Fietsen | STEPHANIA | HUBERT DAHM | PIONEER-TELE-CENTRE | Foto Re-y

Other related companies as SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR: TM Fietsen | STEPHANIA | HUBERT DAHM | PIONEER-TELE-CENTRE | Foto Re-y

SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR bevindt zich op het adres: HUNNINGEN 35; 4784; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Messageries. Lijst met producten zijn Types de Courriers: Courriers Nationaux..
De hoofdactiviteit van SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR, openstaande posities, locatie van SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR op de kaart.

SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR, company assigned to the tax number BE04723541259. The company SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR is located at the address: HUNNINGEN 35; 4784; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Messageries. List of products are Types de Courriers: Courriers Nationaux..
The main activity of SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR is not available. You also can look at reviews of SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR, open positions, location of SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANCAR SERV. & EQUIPMENT/SANCAR, employees, financial statistics.