FAST DELIVERY SERVICES

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • FAST DELIVERY SERVICES
Private companiesRailroad Transportation • FAST DELIVERY SERVICES

Contactgegevens FAST DELIVERY SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAST DELIVERY SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAST DELIVERY SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJFHOEKSTRAAT 1; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32308992 32308992

Fax (fax): +32 (15) 249-37-30 +32 (15) 249-37-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAST DELIVERY SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAST DELIVERY SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAST DELIVERY SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAST DELIVERY SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAST DELIVERY SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAST DELIVERY SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAST DELIVERY SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAST DELIVERY SERVICES
Products information FAST DELIVERY SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE08624786376
Ondernemingsnummer: 3959716796
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Courriers: Courriers Internationaux, Courriers Nationaux.

Product categorie (product category): Messageries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAST DELIVERY SERVICES
(Get full report from official database of BE for FAST DELIVERY SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAST DELIVERY SERVICES
Addition kinds of activities for FAST DELIVERY SERVICES

07810202. Landschapsadviesdiensten | Landscape counseling services
20130105. Pastrami, van gekocht vlees | Pastrami, from purchased meat
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
27549911. Kaarten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Maps: gravure printing, not published on site
39499906. Handschoenen, sport en atletiek: boksen, handbal, enz. | Gloves, sport and athletic: boxing, handball, etc.
79991412. Zwembad, niet-lidmaatschap | Swimming pool, non-membership
82990501. Diction school | Diction school
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij FAST DELIVERY SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAST DELIVERY SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAST DELIVERY SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAST DELIVERY SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van FAST DELIVERY SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of FAST DELIVERY SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAST DELIVERY SERVICES. Laat een reactie achter voor FAST DELIVERY SERVICES. FAST DELIVERY SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAST DELIVERY SERVICES. Leave a respond for FAST DELIVERY SERVICES. FAST DELIVERY SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAST DELIVERY SERVICES op de google maps. Adres en contacten FAST DELIVERY SERVICES
Location of FAST DELIVERY SERVICES on the google maps. Address and contacts of FAST DELIVERY SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come FAST DELIVERY SERVICES FAST DELIVERY SERVICES: Van Poucke | ROBERT LEMAIRE | JACQUES BOSSAERT/BOSSAERT | L. ROUSSEL | D. & D. COMMUNICATIONS

Other related companies as FAST DELIVERY SERVICES: Van Poucke | ROBERT LEMAIRE | JACQUES BOSSAERT/BOSSAERT | L. ROUSSEL | D. & D. COMMUNICATIONS

FAST DELIVERY SERVICES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FAST DELIVERY SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08624786376. Het bedrijf FAST DELIVERY SERVICES bevindt zich op het adres: VIJFHOEKSTRAAT 1; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Messageries. Lijst met producten zijn Types de Courriers: Courriers Internationaux, Courriers Nationaux..
De hoofdactiviteit van FAST DELIVERY SERVICES is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAST DELIVERY SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAST DELIVERY SERVICES, openstaande posities, locatie van FAST DELIVERY SERVICES op de kaart.

FAST DELIVERY SERVICES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FAST DELIVERY SERVICES, company assigned to the tax number BE08624786376. The company FAST DELIVERY SERVICES is located at the address: VIJFHOEKSTRAAT 1; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Messageries. List of products are Types de Courriers: Courriers Internationaux, Courriers Nationaux..
The main activity of FAST DELIVERY SERVICES is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FAST DELIVERY SERVICES is not available. You also can look at reviews of FAST DELIVERY SERVICES, open positions, location of FAST DELIVERY SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAST DELIVERY SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAST DELIVERY SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAST DELIVERY SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAST DELIVERY SERVICES, employees, financial statistics.