BVL TRANSPORT

Contactgegevens BVL TRANSPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVL TRANSPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVL TRANSPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE HEIDEWEG 11; 1790; AFFLIGEM, België

Telefoon (phone): 53661710 (+32-53661710) 53661710 (+32-53661710)

Fax (fax): +32 (56) 996-98-53 +32 (56) 996-98-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVL TRANSPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVL TRANSPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVL TRANSPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVL TRANSPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVL TRANSPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVL TRANSPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVL TRANSPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVL TRANSPORT
Products information BVL TRANSPORT

BTW identificatienummer (tax): BE04636474609
Ondernemingsnummer: 9304290771
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux.

Product categorie (product category): Messageries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVL TRANSPORT
(Get full report from official database of BE for BVL TRANSPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVL TRANSPORT
Addition kinds of activities for BVL TRANSPORT

519101. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals
17999912. Omheining constructie | Fence construction
36920000. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
82119909. Vocational High School, nec | Vocational high school, nec

Werken bij BVL TRANSPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVL TRANSPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVL TRANSPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVL TRANSPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

  • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van BVL TRANSPORT in sociale netwerken
Look for responds of BVL TRANSPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVL TRANSPORT. Laat een reactie achter voor BVL TRANSPORT. BVL TRANSPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVL TRANSPORT. Leave a respond for BVL TRANSPORT. BVL TRANSPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVL TRANSPORT op de google maps. Adres en contacten BVL TRANSPORT
Location of BVL TRANSPORT on the google maps. Address and contacts of BVL TRANSPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come BVL TRANSPORT BVL TRANSPORT: BOUCHERIE ALBERT | FONTANA | Interchamp | LUC DEFOER | Flanders Language Valley

Other related companies as BVL TRANSPORT: BOUCHERIE ALBERT | FONTANA | Interchamp | LUC DEFOER | Flanders Language Valley

BVL TRANSPORT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BVL TRANSPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04636474609. Het bedrijf BVL TRANSPORT bevindt zich op het adres: KLEINE HEIDEWEG 11; 1790; AFFLIGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 621,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Messageries. Lijst met producten zijn Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux..
De hoofdactiviteit van BVL TRANSPORT is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVL TRANSPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVL TRANSPORT, openstaande posities, locatie van BVL TRANSPORT op de kaart.

BVL TRANSPORT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BVL TRANSPORT, company assigned to the tax number BE04636474609. The company BVL TRANSPORT is located at the address: KLEINE HEIDEWEG 11; 1790; AFFLIGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 621,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Messageries. List of products are Types de Courriers: Courriers Nationaux, Courriers Internationaux..
The main activity of BVL TRANSPORT is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BVL TRANSPORT is not available. You also can look at reviews of BVL TRANSPORT, open positions, location of BVL TRANSPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVL TRANSPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVL TRANSPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVL TRANSPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVL TRANSPORT, employees, financial statistics.