MICHEL SAINTVITEUX

Contactgegevens MICHEL SAINTVITEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL SAINTVITEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL SAINTVITEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU BEAU SITE 16; 4120; NEUPR?, België

Telefoon (phone): 43721282 (+32-43721282) 43721282 (+32-43721282)

Fax (fax): +32 (53) 363-58-41 +32 (53) 363-58-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL SAINTVITEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL SAINTVITEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL SAINTVITEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL SAINTVITEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL SAINTVITEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL SAINTVITEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL SAINTVITEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL SAINTVITEUX
Products information MICHEL SAINTVITEUX

BTW identificatienummer (tax): BE04456298828
Ondernemingsnummer: 5731536865
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MICHEL SAINTVITEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL SAINTVITEUX
(Get full report from official database of BE for MICHEL SAINTVITEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL SAINTVITEUX
Addition kinds of activities for MICHEL SAINTVITEUX

33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
36259914. Weerstandswielencontroles | Resistance welder controls
38290402. Steekproefapparatuur | Coal testing apparatus
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
55510400. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment

Werken bij MICHEL SAINTVITEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL SAINTVITEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL SAINTVITEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL SAINTVITEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van MICHEL SAINTVITEUX in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL SAINTVITEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL SAINTVITEUX. Laat een reactie achter voor MICHEL SAINTVITEUX. MICHEL SAINTVITEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL SAINTVITEUX. Leave a respond for MICHEL SAINTVITEUX. MICHEL SAINTVITEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL SAINTVITEUX op de google maps. Adres en contacten MICHEL SAINTVITEUX
Location of MICHEL SAINTVITEUX on the google maps. Address and contacts of MICHEL SAINTVITEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL SAINTVITEUX MICHEL SAINTVITEUX: JOSEPH DEVRIENDT | HET VADERLAND | 'T CENTRUM | VRIJE KLEUTERSCHOOL | MAES - VDB

Other related companies as MICHEL SAINTVITEUX: JOSEPH DEVRIENDT | HET VADERLAND | 'T CENTRUM | VRIJE KLEUTERSCHOOL | MAES - VDB

MICHEL SAINTVITEUX is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL SAINTVITEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04456298828. Het bedrijf MICHEL SAINTVITEUX bevindt zich op het adres: AVENUE DU BEAU SITE 16; 4120; NEUPR?. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 449,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Producten gemaakt in MICHEL SAINTVITEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL SAINTVITEUX is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL SAINTVITEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL SAINTVITEUX, openstaande posities, locatie van MICHEL SAINTVITEUX op de kaart.

MICHEL SAINTVITEUX is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL SAINTVITEUX, company assigned to the tax number BE04456298828. The company MICHEL SAINTVITEUX is located at the address: AVENUE DU BEAU SITE 16; 4120; NEUPR?. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 449,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Products created in MICHEL SAINTVITEUX were not found.
The main activity of MICHEL SAINTVITEUX is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL SAINTVITEUX is not available. You also can look at reviews of MICHEL SAINTVITEUX, open positions, location of MICHEL SAINTVITEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL SAINTVITEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL SAINTVITEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL SAINTVITEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL SAINTVITEUX, employees, financial statistics.