MICHEL CALAY

Contactgegevens MICHEL CALAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL CALAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL CALAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE BOUILLON 38; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61222354 (+32-61222354) 61222354 (+32-61222354)

Fax (fax): +32 (67) 169-82-66 +32 (67) 169-82-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL CALAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL CALAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL CALAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL CALAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL CALAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL CALAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL CALAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL CALAY
Products information MICHEL CALAY

BTW identificatienummer (tax): BE01511688232
Ondernemingsnummer: 4552429199
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MICHEL CALAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL CALAY
(Get full report from official database of BE for MICHEL CALAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL CALAY
Addition kinds of activities for MICHEL CALAY

8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
14590000. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
14999921. Wollastoniet mijnbouw | Wollastonite mining
20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
32290101. Asbakken, glas | Ashtrays, glass
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies

Werken bij MICHEL CALAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL CALAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL CALAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL CALAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bazel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Houthalen en omgeving.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van MICHEL CALAY in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL CALAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL CALAY. Laat een reactie achter voor MICHEL CALAY. MICHEL CALAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL CALAY. Leave a respond for MICHEL CALAY. MICHEL CALAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL CALAY op de google maps. Adres en contacten MICHEL CALAY
Location of MICHEL CALAY on the google maps. Address and contacts of MICHEL CALAY

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL CALAY MICHEL CALAY: Cavens E | Vanherle B | COPERSOL | POLYCUB NV | SUMMERTIME HEALTH CARE PRODUCTS

Other related companies as MICHEL CALAY: Cavens E | Vanherle B | COPERSOL | POLYCUB NV | SUMMERTIME HEALTH CARE PRODUCTS

MICHEL CALAY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL CALAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01511688232. Het bedrijf MICHEL CALAY bevindt zich op het adres: AVENUE DE BOUILLON 38; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Producten gemaakt in MICHEL CALAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL CALAY is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL CALAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL CALAY, openstaande posities, locatie van MICHEL CALAY op de kaart.

MICHEL CALAY is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL CALAY, company assigned to the tax number BE01511688232. The company MICHEL CALAY is located at the address: AVENUE DE BOUILLON 38; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Products created in MICHEL CALAY were not found.
The main activity of MICHEL CALAY is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL CALAY is not available. You also can look at reviews of MICHEL CALAY, open positions, location of MICHEL CALAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL CALAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL CALAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL CALAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL CALAY, employees, financial statistics.