LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.
Private companiesMotor Freight Transportation • LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.

Contactgegevens LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES VANNEAUX 4; 1420; BRAINE-L?ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23513456 (+32-23513456) 23513456 (+32-23513456)

Fax (fax): +32 (9) 989-27-36 +32 (9) 989-27-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.
Products information LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.

BTW identificatienummer (tax): BE01759704589
Ondernemingsnummer: 1266143798
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.
(Get full report from official database of BE for LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.
Addition kinds of activities for LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.

735907. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
35999902. Ketelbuisreinigers | Boiler tube cleaners
49250104. Gas: gemengd, natuurlijk en vervaardigd | Gas: mixed, natural and manufactured
50919903. Bowling apparatuur | Bowling equipment
51310205. labels | Labels
61110200. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies

Werken bij LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Nanny (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: t-interim Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. in sociale netwerken
Look for responds of LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.. Laat een reactie achter voor LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.. LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.. Leave a respond for LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.. LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. op de google maps. Adres en contacten LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.
Location of LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. on the google maps. Address and contacts of LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.

Andere gerelateerde bedrijven als come LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.: Tine's Haaratelier | Devos Lubricants BVBA | ECOLE FOND. COMMUNALE | ROSMANT sprl | WILLY WOUTERS

Other related companies as LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B.: Tine's Haaratelier | Devos Lubricants BVBA | ECOLE FOND. COMMUNALE | ROSMANT sprl | WILLY WOUTERS

LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01759704589. Het bedrijf LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. bevindt zich op het adres: AVENUE DES VANNEAUX 4; 1420; BRAINE-L?ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Producten gemaakt in LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B., openstaande posities, locatie van LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. op de kaart.

LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B., company assigned to the tax number BE01759704589. The company LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. is located at the address: AVENUE DES VANNEAUX 4; 1420; BRAINE-L?ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Products created in LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. were not found.
The main activity of LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. is not available. You also can look at reviews of LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B., open positions, location of LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABORATOIRE DENTAIRE DE WAEL B., employees, financial statistics.