FA. SEGHNI MADJID

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FA. SEGHNI MADJID
Private companiesDepository Institutions • FA. SEGHNI MADJID

Contactgegevens FA. SEGHNI MADJID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. SEGHNI MADJID: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. SEGHNI MADJID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CENTRE 22; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43824292 (+32-43824292) 43824292 (+32-43824292)

Fax (fax): +32 (83) 188-14-22 +32 (83) 188-14-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. SEGHNI MADJID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. SEGHNI MADJID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. SEGHNI MADJID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. SEGHNI MADJID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. SEGHNI MADJID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. SEGHNI MADJID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. SEGHNI MADJID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. SEGHNI MADJID
Products information FA. SEGHNI MADJID

BTW identificatienummer (tax): BE03863037109
Ondernemingsnummer: 3187103271
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FA. SEGHNI MADJID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. SEGHNI MADJID
(Get full report from official database of BE for FA. SEGHNI MADJID)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. SEGHNI MADJID
Addition kinds of activities for FA. SEGHNI MADJID

3537. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
3792. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
227305. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
20649914. Marshmallows | Marshmallows
30690307. Kleding, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Clothing, vulcanized rubber or rubberized fabric
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
79991412. Zwembad, niet-lidmaatschap | Swimming pool, non-membership

Werken bij FA. SEGHNI MADJID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. SEGHNI MADJID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. SEGHNI MADJID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. SEGHNI MADJID. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • SCHOONMAAKHULP THUISZORG DIENSTENCHEQUES regio Zwijndrecht-Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DIENST VOOR GEZINSZORG DE REGENBOOG VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp die aan de slag wil gaan in de thuiszorg regio Zwijndrecht/Linkeroever/Beveren. U staat in voor het schoonmaken bij gezinnen aan huis, bejaarden en hulpbehoevenden. U bent tewerkgesteld in de afdeling poetsdienst met dienstencheques van de 'Dienst voor Gezinszorg De Regenboog' vzw.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

  • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

    Type: Flexijob

    Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

Zoek naar antwoorden van FA. SEGHNI MADJID in sociale netwerken
Look for responds of FA. SEGHNI MADJID in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. SEGHNI MADJID. Laat een reactie achter voor FA. SEGHNI MADJID. FA. SEGHNI MADJID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. SEGHNI MADJID. Leave a respond for FA. SEGHNI MADJID. FA. SEGHNI MADJID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. SEGHNI MADJID op de google maps. Adres en contacten FA. SEGHNI MADJID
Location of FA. SEGHNI MADJID on the google maps. Address and contacts of FA. SEGHNI MADJID

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. SEGHNI MADJID FA. SEGHNI MADJID: V.B.C. TROOZ | MAURICE TCHOU | BERKELHEEM | NIJS WALTER OPTIEK | VERA VERMEERSCH

Other related companies as FA. SEGHNI MADJID: V.B.C. TROOZ | MAURICE TCHOU | BERKELHEEM | NIJS WALTER OPTIEK | VERA VERMEERSCH

FA. SEGHNI MADJID is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. SEGHNI MADJID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03863037109. Het bedrijf FA. SEGHNI MADJID bevindt zich op het adres: RUE DU CENTRE 22; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 252,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Producten gemaakt in FA. SEGHNI MADJID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. SEGHNI MADJID is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. SEGHNI MADJID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. SEGHNI MADJID, openstaande posities, locatie van FA. SEGHNI MADJID op de kaart.

FA. SEGHNI MADJID is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. SEGHNI MADJID, company assigned to the tax number BE03863037109. The company FA. SEGHNI MADJID is located at the address: RUE DU CENTRE 22; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 252,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Products created in FA. SEGHNI MADJID were not found.
The main activity of FA. SEGHNI MADJID is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. SEGHNI MADJID is not available. You also can look at reviews of FA. SEGHNI MADJID, open positions, location of FA. SEGHNI MADJID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. SEGHNI MADJID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. SEGHNI MADJID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. SEGHNI MADJID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. SEGHNI MADJID, employees, financial statistics.