ANTOINE UYTTERSCHAUT

Contactgegevens ANTOINE UYTTERSCHAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTOINE UYTTERSCHAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTOINE UYTTERSCHAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 66; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93675814 (+32-93675814) 93675814 (+32-93675814)

Fax (fax): +32 (68) 789-66-88 +32 (68) 789-66-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTOINE UYTTERSCHAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTOINE UYTTERSCHAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTOINE UYTTERSCHAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTOINE UYTTERSCHAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTOINE UYTTERSCHAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTOINE UYTTERSCHAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTOINE UYTTERSCHAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTOINE UYTTERSCHAUT
Products information ANTOINE UYTTERSCHAUT

BTW identificatienummer (tax): BE02065124511
Ondernemingsnummer: 1176055908
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ANTOINE UYTTERSCHAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTOINE UYTTERSCHAUT
(Get full report from official database of BE for ANTOINE UYTTERSCHAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTOINE UYTTERSCHAUT
Addition kinds of activities for ANTOINE UYTTERSCHAUT

285100. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
729908. Steekdiensten | Stitching services
25419903. Telefooncabines, hout | Telephone booths, wood
31990201. Schorten: lassers ', smeden', enz .: leer | Aprons: welders', blacksmiths', etc.: leather
47319901. Douane-afhandeling van vracht | Customs clearance of freight

Werken bij ANTOINE UYTTERSCHAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTOINE UYTTERSCHAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTOINE UYTTERSCHAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTOINE UYTTERSCHAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

  • Bediende HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Plaatser binnenschrijnwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GEBROEDERS MEERSCHAEGE

    Type: Vaste Job

    We zijn een dynamisch bedrijf, met goede naam, gespecialiseerd in interieurinrichting Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf in Lochristi en je bent meestal met 2 op de baan Je plaatst gipskartonplafonds en -wanden, systeemplafonds en binnendeuren

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Senior .net C# Developer (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Introduction We are looking for a senior .NET C# developer for our client in Brussel. The candidate will be involved in all aspects of the services, including bug finding and resolution, incident management, new developments. Based on detailed analysis (UML), and following guidelines and market best practices the candidate will produce quality code, with unit-testing, code coverage and documentation. The candidate will also participate in the design of the solution in collaboration with the technical architect. Ideally the candidate will have relevant experience in corporate-wide projects. • Job description o Cooperate with Technical Lead and Project Manager to produce functionalities. o Implement new functionalities and maintain existing software. o Testing (unit tests, integration tests). o Collaborate with operations teams to deploy/configure the software. o Realize support and maintenance service by helping in bug finding and resolution, incident management. • Profile o You are a developer o You are stress resistent o You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams o Excellent knowledge of French, English and Dutch (reading, writing and speaking). o Ability to communicate with business analysts for understanding the specifications and designs that form the basis for implementation o Ability to communicate with technical lead to understand the constraints of the architecture that must be followed. • Requirements o Ability to work relatively independently following the priorities and timing of the release plan o Ability to work structured following the procedures (check-in, check-out, time sheet reporting, punctuality) o Ability to work according to rules, standards and guidelines defined in the architecture o Ability to communicate realistic predictions about the development work o Ability to learn a complex business model o Ability to develop on the .Net platform in a structured way according to the coding conventions and rules. o Master the technical stack used for this project: o Angular2 o WebApi o .Net Core & .Net 4.6 o Visual Studio 2017 o SqlServer, Entity Framework o Oracle & ADO.NET o WCF o DDD o TDD o Design patterns • Offer Are you in for a change? We're more than happy to offer you: o interesting projects that boost your experience and spark your interests o follow-up by a Modis Talent Manager who looks after your needs o training and development in your areas of interest o a warm welcome and a fun team that will accompany you to awesome social and business events o gross salary in accordance to your experience • Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van ANTOINE UYTTERSCHAUT in sociale netwerken
Look for responds of ANTOINE UYTTERSCHAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTOINE UYTTERSCHAUT. Laat een reactie achter voor ANTOINE UYTTERSCHAUT. ANTOINE UYTTERSCHAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTOINE UYTTERSCHAUT. Leave a respond for ANTOINE UYTTERSCHAUT. ANTOINE UYTTERSCHAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTOINE UYTTERSCHAUT op de google maps. Adres en contacten ANTOINE UYTTERSCHAUT
Location of ANTOINE UYTTERSCHAUT on the google maps. Address and contacts of ANTOINE UYTTERSCHAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTOINE UYTTERSCHAUT ANTOINE UYTTERSCHAUT: Agra Consulting Services NV | RESEAU SANTE DU VIEUX SAINT-ANNE (LE) ASBL | BPH STORES SC | Baugnet V | Toilettage Isabelle

Other related companies as ANTOINE UYTTERSCHAUT: Agra Consulting Services NV | RESEAU SANTE DU VIEUX SAINT-ANNE (LE) ASBL | BPH STORES SC | Baugnet V | Toilettage Isabelle

ANTOINE UYTTERSCHAUT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTOINE UYTTERSCHAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02065124511. Het bedrijf ANTOINE UYTTERSCHAUT bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 66; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Producten gemaakt in ANTOINE UYTTERSCHAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTOINE UYTTERSCHAUT is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTOINE UYTTERSCHAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTOINE UYTTERSCHAUT, openstaande posities, locatie van ANTOINE UYTTERSCHAUT op de kaart.

ANTOINE UYTTERSCHAUT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTOINE UYTTERSCHAUT, company assigned to the tax number BE02065124511. The company ANTOINE UYTTERSCHAUT is located at the address: VAARTSTRAAT 66; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Products created in ANTOINE UYTTERSCHAUT were not found.
The main activity of ANTOINE UYTTERSCHAUT is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTOINE UYTTERSCHAUT is not available. You also can look at reviews of ANTOINE UYTTERSCHAUT, open positions, location of ANTOINE UYTTERSCHAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTOINE UYTTERSCHAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTOINE UYTTERSCHAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTOINE UYTTERSCHAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTOINE UYTTERSCHAUT, employees, financial statistics.