CARDON OPTICS

Contactgegevens CARDON OPTICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARDON OPTICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARDON OPTICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 13; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53215329 (+32-53215329) 53215329 (+32-53215329)

Fax (fax): +32 (63) 556-76-18 +32 (63) 556-76-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARDON OPTICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARDON OPTICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARDON OPTICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARDON OPTICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARDON OPTICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARDON OPTICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARDON OPTICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARDON OPTICS
Products information CARDON OPTICS

BTW identificatienummer (tax): BE01702850341
Ondernemingsnummer: 4172302246
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in CARDON OPTICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische and orthopedische apparaten; Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARDON OPTICS
(Get full report from official database of BE for CARDON OPTICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARDON OPTICS
Addition kinds of activities for CARDON OPTICS

144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
13110202. Coal vloeibaarmaking | Coal liquefaction
30210108. Overshoes, rubber of rubber gesolde stof | Overshoes, rubber or rubber soled fabric
34460107. Railings, bannisters, wachten, enz.: Gemaakt van metalen pijp | Railings, bannisters, guards, etc: made from metal pipe
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
35320209. Wassen, aggregaat en zand | Washers, aggregate and sand
37110203. Vrachtwagens, ophalen, montage van | Trucks, pickup, assembly of
44829900. Veerboten, nec | Ferries, nec
51699903. Chemisch bulkstation en terminal | Chemical bulk station and terminal
58120700. Visgerechten | Seafood restaurants

Werken bij CARDON OPTICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARDON OPTICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARDON OPTICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARDON OPTICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • machineoperator (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een machine operator.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

Zoek naar antwoorden van CARDON OPTICS in sociale netwerken
Look for responds of CARDON OPTICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARDON OPTICS. Laat een reactie achter voor CARDON OPTICS. CARDON OPTICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARDON OPTICS. Leave a respond for CARDON OPTICS. CARDON OPTICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARDON OPTICS op de google maps. Adres en contacten CARDON OPTICS
Location of CARDON OPTICS on the google maps. Address and contacts of CARDON OPTICS

Andere gerelateerde bedrijven als come CARDON OPTICS CARDON OPTICS: GROEP ARGENTA | CD D?CORATION | CHRISTIAN SIMON | TENNIS DE BOMAL | PHARMACIE DEMARET-WILLEM

Other related companies as CARDON OPTICS: GROEP ARGENTA | CD D?CORATION | CHRISTIAN SIMON | TENNIS DE BOMAL | PHARMACIE DEMARET-WILLEM

CARDON OPTICS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARDON OPTICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01702850341. Het bedrijf CARDON OPTICS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 13; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Producten gemaakt in CARDON OPTICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARDON OPTICS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARDON OPTICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARDON OPTICS, openstaande posities, locatie van CARDON OPTICS op de kaart.

CARDON OPTICS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARDON OPTICS, company assigned to the tax number BE01702850341. The company CARDON OPTICS is located at the address: KERKSTRAAT 13; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Products created in CARDON OPTICS were not found.
The main activity of CARDON OPTICS is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CARDON OPTICS is not available. You also can look at reviews of CARDON OPTICS, open positions, location of CARDON OPTICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARDON OPTICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARDON OPTICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARDON OPTICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARDON OPTICS, employees, financial statistics.