THUISZORGWINKEL

Contactgegevens THUISZORGWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THUISZORGWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

THUISZORGWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OMMEGANGSTRAAT 16; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51310343 (+32-51310343) 51310343 (+32-51310343)

Fax (fax): +32 (61) 552-64-76 +32 (61) 552-64-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THUISZORGWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THUISZORGWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THUISZORGWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THUISZORGWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THUISZORGWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THUISZORGWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THUISZORGWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THUISZORGWINKEL
Products information THUISZORGWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE01045867919
Ondernemingsnummer: 4754577636
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 101,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in THUISZORGWINKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische and orthopedische apparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THUISZORGWINKEL
(Get full report from official database of BE for THUISZORGWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor THUISZORGWINKEL
Addition kinds of activities for THUISZORGWINKEL

393100. Muziekinstrumenten | Musical instruments
22110108. kussenslopen | Pillowcases
22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
32590103. Liner baksteen of platen voor riool / tankvoering, verglaasde klei | Liner brick or plates for sewer/tank lining, vitrified clay
33310200. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
34290104. Openhaard apparatuur, hardware: andirons, ratten, schermen | Fireplace equipment, hardware: andirons, grates, screens
36479901. Vliegtuig verlichting fixtures | Aircraft lighting fixtures
39990810. Mozaïeken: ivoor, schil, hoorn of bot | Mosaics: ivory, shell, horn, or bone
87119902. Luchtvaart- en / of luchtvaarttechniek | Aviation and/or aeronautical engineering

Werken bij THUISZORGWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THUISZORGWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THUISZORGWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THUISZORGWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van THUISZORGWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of THUISZORGWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor THUISZORGWINKEL. Laat een reactie achter voor THUISZORGWINKEL. THUISZORGWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THUISZORGWINKEL. Leave a respond for THUISZORGWINKEL. THUISZORGWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THUISZORGWINKEL op de google maps. Adres en contacten THUISZORGWINKEL
Location of THUISZORGWINKEL on the google maps. Address and contacts of THUISZORGWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come THUISZORGWINKEL THUISZORGWINKEL: MAISON S. EN CIEL | FRA MAURO NIGHTCLUB | Bulteel G | PHILIP MARTENS | VERFAILLIE YVAN

Other related companies as THUISZORGWINKEL: MAISON S. EN CIEL | FRA MAURO NIGHTCLUB | Bulteel G | PHILIP MARTENS | VERFAILLIE YVAN

THUISZORGWINKEL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THUISZORGWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01045867919. Het bedrijf THUISZORGWINKEL bevindt zich op het adres: OMMEGANGSTRAAT 16; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 101,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Medische and orthopedische apparaten. Producten gemaakt in THUISZORGWINKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THUISZORGWINKEL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THUISZORGWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THUISZORGWINKEL, openstaande posities, locatie van THUISZORGWINKEL op de kaart.

THUISZORGWINKEL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is THUISZORGWINKEL, company assigned to the tax number BE01045867919. The company THUISZORGWINKEL is located at the address: OMMEGANGSTRAAT 16; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 101,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Medische and orthopedische apparaten. Products created in THUISZORGWINKEL were not found.
The main activity of THUISZORGWINKEL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THUISZORGWINKEL is not available. You also can look at reviews of THUISZORGWINKEL, open positions, location of THUISZORGWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THUISZORGWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THUISZORGWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THUISZORGWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THUISZORGWINKEL, employees, financial statistics.