Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e
Private companiesRailroad Transportation • Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e

Contactgegevens Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Ferrer 5; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 41 19 95 (+32-071 41 19 95) 071 41 19 95 (+32-071 41 19 95)

Fax (fax): +32 (63) 332-61-99 +32 (63) 332-61-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e
Products information Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e

BTW identificatienummer (tax): BE01344146728
Ondernemingsnummer: 6333862304
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e
(Get full report from official database of BE for Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e
Addition kinds of activities for Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e

22540105. Step-ins, breien | Step-ins, knit
25120102. Banken, banken en davenports: gestoffeerd op houten frames | Couches, sofas, and davenports: upholstered on wood frames
27590702. Broodverpakkingen: drukwerk, NSK | Bread wrappers: printing, nsk
28990402. vuurwerk | Fireworks
59469902. Fotografische benodigdheden | Photographic supplies

Werken bij Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

  • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e in sociale netwerken
Look for responds of Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e. Laat een reactie achter voor Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e. Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e. Leave a respond for Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e. Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e op de google maps. Adres en contacten Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e
Location of Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e on the google maps. Address and contacts of Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e: COIFFURE GINA | Hanolux | IJSSALON DE ZEVENSPRONG | Brumagne H | NOEL A.

Other related companies as Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e: COIFFURE GINA | Hanolux | IJSSALON DE ZEVENSPRONG | Brumagne H | NOEL A.

Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01344146728. Het bedrijf Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e bevindt zich op het adres: Place Ferrer 5; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e, openstaande posities, locatie van Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e op de kaart.

Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e, company assigned to the tax number BE01344146728. The company Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e is located at the address: Place Ferrer 5; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Medical centers. Products created in Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e were not found.
The main activity of Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e is not available. You also can look at reviews of Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e, open positions, location of Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de M茅decine Sp茅cialis茅e, employees, financial statistics.