Centre de Gyn茅cologie

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Centre de Gyn茅cologie
Private companiesLeather and Leather Products • Centre de Gyn茅cologie

Contactgegevens Centre de Gyn茅cologie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de Gyn茅cologie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de Gyn茅cologie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Arthur Warocqu茅 2; 7100; La Louvi猫re, België

Telefoon (phone): 064 22 81 62 (+32-064 22 81 62) 064 22 81 62 (+32-064 22 81 62)

Fax (fax): 064 22 81 62 (+32-064 22 81 62) 064 22 81 62 (+32-064 22 81 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de Gyn茅cologie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de Gyn茅cologie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de Gyn茅cologie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de Gyn茅cologie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de Gyn茅cologie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de Gyn茅cologie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de Gyn茅cologie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de Gyn茅cologie
Products information Centre de Gyn茅cologie

BTW identificatienummer (tax): BE06299804687
Ondernemingsnummer: 1238128662
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Physicians & surgeons (M.D.)

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de Gyn茅cologie
(Get full report from official database of BE for Centre de Gyn茅cologie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de Gyn茅cologie
Addition kinds of activities for Centre de Gyn茅cologie

016101. Meloen boerderijen | Melon farms
382401. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
32699902. Cijfers: aardewerk, china, aardewerk en steengoed | Figures: pottery, china, earthenware, and stoneware
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
50650301. Condensatoren, elektronisch | Capacitors, electronic
50840702. Indicatie instrumenten en accessoires | Indicating instruments and accessories
50840910. Afvalpersen | Waste compactors
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance

Werken bij Centre de Gyn茅cologie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de Gyn茅cologie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de Gyn茅cologie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de Gyn茅cologie. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van Centre de Gyn茅cologie in sociale netwerken
Look for responds of Centre de Gyn茅cologie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de Gyn茅cologie. Laat een reactie achter voor Centre de Gyn茅cologie. Centre de Gyn茅cologie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de Gyn茅cologie. Leave a respond for Centre de Gyn茅cologie. Centre de Gyn茅cologie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de Gyn茅cologie op de google maps. Adres en contacten Centre de Gyn茅cologie
Location of Centre de Gyn茅cologie on the google maps. Address and contacts of Centre de Gyn茅cologie

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de Gyn茅cologie Centre de Gyn茅cologie: FRITUUR RENA | LE PALAIS DE CNOSSOS | ABELIASUN | JOZEF KELLERS | Kermisamusement

Other related companies as Centre de Gyn茅cologie: FRITUUR RENA | LE PALAIS DE CNOSSOS | ABELIASUN | JOZEF KELLERS | Kermisamusement

Centre de Gyn茅cologie is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de Gyn茅cologie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06299804687. Het bedrijf Centre de Gyn茅cologie bevindt zich op het adres: Rue Arthur Warocqu茅 2; 7100; La Louvi猫re. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 485,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Medical centers. Lijst met producten zijn Physicians & surgeons (M.D.).
De hoofdactiviteit van Centre de Gyn茅cologie is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de Gyn茅cologie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de Gyn茅cologie, openstaande posities, locatie van Centre de Gyn茅cologie op de kaart.

Centre de Gyn茅cologie is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de Gyn茅cologie, company assigned to the tax number BE06299804687. The company Centre de Gyn茅cologie is located at the address: Rue Arthur Warocqu茅 2; 7100; La Louvi猫re. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 485,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Medical centers. List of products are Physicians & surgeons (M.D.).
The main activity of Centre de Gyn茅cologie is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de Gyn茅cologie is not available. You also can look at reviews of Centre de Gyn茅cologie, open positions, location of Centre de Gyn茅cologie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de Gyn茅cologie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de Gyn茅cologie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de Gyn茅cologie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de Gyn茅cologie, employees, financial statistics.