CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL
Private companiesTransportation Services • CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL

Contactgegevens CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Rive 101; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 770 04 40 (+32-02 770 04 40) 02 770 04 40 (+32-02 770 04 40)

Fax (fax): 02 772 62 88 (+32-02 772 62 88) 02 772 62 88 (+32-02 772 62 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL
Products information CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05414581298
Ondernemingsnummer: 8791503906
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL
(Get full report from official database of BE for CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL
Addition kinds of activities for CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL

249905. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
251404. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
804300. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
17319904. Verlichting aannemer | Lighting contractor
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
51120300. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
81110211. Wanpraktijk en nalatigheidswet | Malpractice and negligence law

Werken bij CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleegkundige (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: CLABAU SOFIE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je gaat bij de mensen thuis om hen de nodige zorgen toe te dienen

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

Zoek naar antwoorden van CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL. Laat een reactie achter voor CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL. CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL. Leave a respond for CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL. CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL op de google maps. Adres en contacten CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL
Location of CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL on the google maps. Address and contacts of CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL: DECOENE JACQUELINE | EdNique BVBA | PAI-PAI | COIFFURE DENISE | All Plastic BVBA

Other related companies as CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL: DECOENE JACQUELINE | EdNique BVBA | PAI-PAI | COIFFURE DENISE | All Plastic BVBA

CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05414581298. Het bedrijf CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL bevindt zich op het adres: Rue de la Rive 101; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL, openstaande posities, locatie van CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL op de kaart.

CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL, company assigned to the tax number BE05414581298. The company CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL is located at the address: Rue de la Rive 101; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medical centers. Products created in CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL were not found.
The main activity of CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL is not available. You also can look at reviews of CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL, open positions, location of CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE COMPRENDRE & PARLER ASBL, employees, financial statistics.