CLAIR DE LUNE SPRL

Contactgegevens CLAIR DE LUNE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAIR DE LUNE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAIR DE LUNE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Midi 94; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 54 79 (+32-02 512 54 79) 02 512 54 79 (+32-02 512 54 79)

Fax (fax): +32 (60) 103-85-91 +32 (60) 103-85-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAIR DE LUNE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAIR DE LUNE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAIR DE LUNE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAIR DE LUNE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAIR DE LUNE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAIR DE LUNE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAIR DE LUNE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAIR DE LUNE SPRL
Products information CLAIR DE LUNE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05016876220
Ondernemingsnummer: 9685791015
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 540,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Gold - Purchase & sale

Product categorie (product category): Medals and trophies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAIR DE LUNE SPRL
(Get full report from official database of BE for CLAIR DE LUNE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAIR DE LUNE SPRL
Addition kinds of activities for CLAIR DE LUNE SPRL

5945. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
205399. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
33650200. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
59630401. Verkoop van apparaten, huis-naar-huis | Appliance sales, house-to-house
73820000. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services

Werken bij CLAIR DE LUNE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAIR DE LUNE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAIR DE LUNE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAIR DE LUNE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • Verkoopsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de klanten op een vlotte, aangename manier. Je werkt hygiënisch en snel.

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

Zoek naar antwoorden van CLAIR DE LUNE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CLAIR DE LUNE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAIR DE LUNE SPRL. Laat een reactie achter voor CLAIR DE LUNE SPRL. CLAIR DE LUNE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAIR DE LUNE SPRL. Leave a respond for CLAIR DE LUNE SPRL. CLAIR DE LUNE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAIR DE LUNE SPRL op de google maps. Adres en contacten CLAIR DE LUNE SPRL
Location of CLAIR DE LUNE SPRL on the google maps. Address and contacts of CLAIR DE LUNE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAIR DE LUNE SPRL CLAIR DE LUNE SPRL: KBC | WTC ROMAIN - GENTBRUGGE | STIKKERIJ CHANTAL | RICHARD HUBERT FINANCE | VERMEULEN

Other related companies as CLAIR DE LUNE SPRL: KBC | WTC ROMAIN - GENTBRUGGE | STIKKERIJ CHANTAL | RICHARD HUBERT FINANCE | VERMEULEN

CLAIR DE LUNE SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAIR DE LUNE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05016876220. Het bedrijf CLAIR DE LUNE SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Midi 94; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 540,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Medals and trophies. Lijst met producten zijn Gold - Purchase & sale.
De hoofdactiviteit van CLAIR DE LUNE SPRL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAIR DE LUNE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAIR DE LUNE SPRL, openstaande posities, locatie van CLAIR DE LUNE SPRL op de kaart.

CLAIR DE LUNE SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAIR DE LUNE SPRL, company assigned to the tax number BE05016876220. The company CLAIR DE LUNE SPRL is located at the address: Rue du Midi 94; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 540,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Medals and trophies. List of products are Gold - Purchase & sale.
The main activity of CLAIR DE LUNE SPRL is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAIR DE LUNE SPRL is not available. You also can look at reviews of CLAIR DE LUNE SPRL, open positions, location of CLAIR DE LUNE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAIR DE LUNE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAIR DE LUNE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAIR DE LUNE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAIR DE LUNE SPRL, employees, financial statistics.