Ateliers Frederick S.A.

Contactgegevens Ateliers Frederick S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Frederick S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Frederick S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Tombe 29 4040 Herstal, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Frederick S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Frederick S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Frederick S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Frederick S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Frederick S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Frederick S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Frederick S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Frederick S.A.
Products information Ateliers Frederick S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02319732666
Ondernemingsnummer: 8118041992
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 239,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Metal working; Precision mechanics

Product categorie (product category): Mechanical Workshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Frederick S.A.
(Get full report from official database of BE for Ateliers Frederick S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Frederick S.A.
Addition kinds of activities for Ateliers Frederick S.A.

282200. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
24359902. Panelen, hardhout multiplex | Panels, hardwood plywood
28699908. Chemische warfare gassen: fosgeen, mosterdgas, traangas | Chemical warfare gases: phosgene, mustard gas, tear gas
34999910. Boor stands | Drill stands
39990603. Paraplu's, tuin of wagen | Umbrellas, garden or wagon
50320502. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
62890301. Wisselkantoren, commodity | Exchange clearinghouses, commodity

Werken bij Ateliers Frederick S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Frederick S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Frederick S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Frederick S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • TOONZAALVERKOPER (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een toonzaalverkoper.

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Ateliers Frederick S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Frederick S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Frederick S.A.. Laat een reactie achter voor Ateliers Frederick S.A.. Ateliers Frederick S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Frederick S.A.. Leave a respond for Ateliers Frederick S.A.. Ateliers Frederick S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Frederick S.A. op de google maps. Adres en contacten Ateliers Frederick S.A.
Location of Ateliers Frederick S.A. on the google maps. Address and contacts of Ateliers Frederick S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Frederick S.A. Ateliers Frederick S.A.: WERNER | ERWIN JENNIGES | MARC VAN MINNEBRUGGEN | JOSSE MEEKERS | Mouton d'Or (Au)

Other related companies as Ateliers Frederick S.A.: WERNER | ERWIN JENNIGES | MARC VAN MINNEBRUGGEN | JOSSE MEEKERS | Mouton d'Or (Au)

Ateliers Frederick S.A. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Frederick S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02319732666. Het bedrijf Ateliers Frederick S.A. bevindt zich op het adres: Rue de la Tombe 29 4040 Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 239,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mechanical Workshops. Lijst met producten zijn Metal working; Precision mechanics.
De hoofdactiviteit van Ateliers Frederick S.A. is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Frederick S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Frederick S.A., openstaande posities, locatie van Ateliers Frederick S.A. op de kaart.

Ateliers Frederick S.A. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers Frederick S.A., company assigned to the tax number BE02319732666. The company Ateliers Frederick S.A. is located at the address: Rue de la Tombe 29 4040 Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 239,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mechanical Workshops. List of products are Metal working; Precision mechanics.
The main activity of Ateliers Frederick S.A. is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Frederick S.A. is not available. You also can look at reviews of Ateliers Frederick S.A., open positions, location of Ateliers Frederick S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Frederick S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Frederick S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Frederick S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Frederick S.A., employees, financial statistics.