Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.
Private companiesTransportation Services • Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.

Contactgegevens Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route D'Eghezee 20 5190 Jemeppe-sur-Sambre, België

Telefoon (phone): 72 (+32-72) 72 (+32-72)

Fax (fax): 72 (+32-72) 72 (+32-72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.
Products information Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE05985870361
Ondernemingsnummer: 1241699218
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Mechanical workshops; Metal construction, lightweight alloy construction

Product categorie (product category): Mechanical Engineering Offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.

22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
23990403. Geldgordels | Money belts
36790304. Statische voedingsomzetters voor elektronische toepassingen | Static power supply converters for electronic applications
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances
70210000. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
72519902. Schoenloper | Shoe shine parlor
73899933. Kantoor faciliteiten en secretariële service verhuur | Office facilities and secretarial service rental

Werken bij Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • kelner restaurant (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Restaurant Cocotte

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een kelner voor ons restaurant. Startdatum is voorzien begin oktober. U staat in voor de mice en place, zaaldienst, ontvangen van gasten, uitleg menu en drank. Ook dient u het eten op en schenkt u de drank.

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

Zoek naar antwoorden van Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.. Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.. Leave a respond for Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.. Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.
Location of Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.: ELISER BELGIUM | Vandemaele J-L | Decadt Daniel NV | Abel Multi Services S.P.R.L. | www.playwell.be

Other related companies as Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L.: ELISER BELGIUM | Vandemaele J-L | Decadt Daniel NV | Abel Multi Services S.P.R.L. | www.playwell.be

Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05985870361. Het bedrijf Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Route D'Eghezee 20 5190 Jemeppe-sur-Sambre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mechanical Engineering Offices. Lijst met producten zijn Mechanical workshops; Metal construction, lightweight alloy construction.
De hoofdactiviteit van Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. op de kaart.

Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L., company assigned to the tax number BE05985870361. The company Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. is located at the address: Route D'Eghezee 20 5190 Jemeppe-sur-Sambre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mechanical Engineering Offices. List of products are Mechanical workshops; Metal construction, lightweight alloy construction.
The main activity of Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L., open positions, location of Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Constructions M茅caniques et M茅talliques Tock A. S.P.R.L., employees, financial statistics.