SOENEN HENDRIK NV

Contactgegevens SOENEN HENDRIK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOENEN HENDRIK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOENEN HENDRIK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentseheerweg 63 8870 Izegem, België

Telefoon (phone): 32.51 31 28 80 32.51 31 28 80

Fax (fax): 32.51 31 38 42 32.51 31 38 42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOENEN HENDRIK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOENEN HENDRIK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOENEN HENDRIK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOENEN HENDRIK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOENEN HENDRIK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOENEN HENDRIK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOENEN HENDRIK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOENEN HENDRIK NV
Products information SOENEN HENDRIK NV

BTW identificatienummer (tax): BE05622222900
Ondernemingsnummer: 2482055664
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 479,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Plastics - industrial machinery and equipment^^Plastics - construction industry

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines; Plastics; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOENEN HENDRIK NV
(Get full report from official database of BE for SOENEN HENDRIK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOENEN HENDRIK NV
Addition kinds of activities for SOENEN HENDRIK NV

506403. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
951202. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies
28420100. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
33139901. Molybdeen silicium, niet in hoogovens gemaakt | Molybdenum silicon, not made in blast furnaces
35320208. Scheiding machines, mineraal | Separating machinery, mineral
36480201. spotlights | Spotlights
51999926. schelpen | Seashells
56320200. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie

Werken bij SOENEN HENDRIK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOENEN HENDRIK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOENEN HENDRIK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOENEN HENDRIK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

  • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van SOENEN HENDRIK NV in sociale netwerken
Look for responds of SOENEN HENDRIK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOENEN HENDRIK NV. Laat een reactie achter voor SOENEN HENDRIK NV. SOENEN HENDRIK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOENEN HENDRIK NV. Leave a respond for SOENEN HENDRIK NV. SOENEN HENDRIK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOENEN HENDRIK NV op de google maps. Adres en contacten SOENEN HENDRIK NV
Location of SOENEN HENDRIK NV on the google maps. Address and contacts of SOENEN HENDRIK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SOENEN HENDRIK NV SOENEN HENDRIK NV: Van Denhouwe R | LOUIS MORREN | PISTE SKI-ZENTRUM NIDRUM ZOSTERBACH | A. STANDAERT - LALEMAN | GARAGE VAN MOSSEVELDE

Other related companies as SOENEN HENDRIK NV: Van Denhouwe R | LOUIS MORREN | PISTE SKI-ZENTRUM NIDRUM ZOSTERBACH | A. STANDAERT - LALEMAN | GARAGE VAN MOSSEVELDE

SOENEN HENDRIK NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOENEN HENDRIK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05622222900. Het bedrijf SOENEN HENDRIK NV bevindt zich op het adres: Gentseheerweg 63 8870 Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 479,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines; Plastics; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastics - industrial machinery and equipment^^Plastics - construction industry.
De hoofdactiviteit van SOENEN HENDRIK NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOENEN HENDRIK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOENEN HENDRIK NV, openstaande posities, locatie van SOENEN HENDRIK NV op de kaart.

SOENEN HENDRIK NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOENEN HENDRIK NV, company assigned to the tax number BE05622222900. The company SOENEN HENDRIK NV is located at the address: Gentseheerweg 63 8870 Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 479,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mechanical Engineering - machines; Plastics; Rubber and Plastics. List of products are Plastics - industrial machinery and equipment^^Plastics - construction industry.
The main activity of SOENEN HENDRIK NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SOENEN HENDRIK NV is not available. You also can look at reviews of SOENEN HENDRIK NV, open positions, location of SOENEN HENDRIK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOENEN HENDRIK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOENEN HENDRIK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOENEN HENDRIK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOENEN HENDRIK NV, employees, financial statistics.