SAFETY CLEAN SPRL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • SAFETY CLEAN SPRL
Private companiesRailroad Transportation • SAFETY CLEAN SPRL

Contactgegevens SAFETY CLEAN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAFETY CLEAN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAFETY CLEAN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De La Chartreuse 152 4030 Li猫ge, België

Telefoon (phone): 32.43 44 51 10 32.43 44 51 10

Fax (fax): 32.43 41 46 36 32.43 41 46 36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAFETY CLEAN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAFETY CLEAN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAFETY CLEAN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAFETY CLEAN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAFETY CLEAN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAFETY CLEAN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAFETY CLEAN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAFETY CLEAN SPRL
Products information SAFETY CLEAN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Cleaning machines, industrial

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAFETY CLEAN SPRL
(Get full report from official database of BE for SAFETY CLEAN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAFETY CLEAN SPRL
Addition kinds of activities for SAFETY CLEAN SPRL

265500. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
30890100. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
38210304. Hotplates, laboratorium | Hotplates, laboratory
42269903. Bontopslag | Fur storage
56990201. Kostuums, maskerade of theatrale | Costumes, masquerade or theatrical
73890502. Hotel- en motelreserveringsdienst | Hotel and motel reservation service
76220300. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services

Werken bij SAFETY CLEAN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAFETY CLEAN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAFETY CLEAN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAFETY CLEAN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

Zoek naar antwoorden van SAFETY CLEAN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SAFETY CLEAN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAFETY CLEAN SPRL. Laat een reactie achter voor SAFETY CLEAN SPRL. SAFETY CLEAN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAFETY CLEAN SPRL. Leave a respond for SAFETY CLEAN SPRL. SAFETY CLEAN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAFETY CLEAN SPRL op de google maps. Adres en contacten SAFETY CLEAN SPRL
Location of SAFETY CLEAN SPRL on the google maps. Address and contacts of SAFETY CLEAN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SAFETY CLEAN SPRL SAFETY CLEAN SPRL: ASLK-CGER Bank | PROFEL NV | PETER COLMAN | Breugelmans Gebr BVBA | PRODUCO

Other related companies as SAFETY CLEAN SPRL: ASLK-CGER Bank | PROFEL NV | PETER COLMAN | Breugelmans Gebr BVBA | PRODUCO

SAFETY CLEAN SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAFETY CLEAN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf SAFETY CLEAN SPRL bevindt zich op het adres: Rue De La Chartreuse 152 4030 Li猫ge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Cleaning machines, industrial.
De hoofdactiviteit van SAFETY CLEAN SPRL is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAFETY CLEAN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAFETY CLEAN SPRL, openstaande posities, locatie van SAFETY CLEAN SPRL op de kaart.

SAFETY CLEAN SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAFETY CLEAN SPRL, company assigned to the tax number BE07165252685. The company SAFETY CLEAN SPRL is located at the address: Rue De La Chartreuse 152 4030 Li猫ge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Cleaning machines, industrial.
The main activity of SAFETY CLEAN SPRL is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SAFETY CLEAN SPRL is not available. You also can look at reviews of SAFETY CLEAN SPRL, open positions, location of SAFETY CLEAN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAFETY CLEAN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAFETY CLEAN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAFETY CLEAN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAFETY CLEAN SPRL, employees, financial statistics.