RAGOFORM NV

Contactgegevens RAGOFORM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAGOFORM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAGOFORM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schaapveld 2a 9200 Dendermonde, België

Telefoon (phone): 32.52 25 88 20 32.52 25 88 20

Fax (fax): 32.52 22 28 96 32.52 22 28 96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAGOFORM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAGOFORM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAGOFORM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAGOFORM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAGOFORM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAGOFORM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAGOFORM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAGOFORM NV
Products information RAGOFORM NV

BTW identificatienummer (tax): BE04012725830
Ondernemingsnummer: 5579101562
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Wrapping and outer-wrapping machinery

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAGOFORM NV
(Get full report from official database of BE for RAGOFORM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAGOFORM NV
Addition kinds of activities for RAGOFORM NV

3334. Primair aluminium | Primary aluminum
335402. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
30530105. Olieafdichtingen, asbest | Oil seals, asbestos
30530204. Verpakking, rubber | Packing, rubber
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ
62319905. Uitwisseling van aandelenopties | Stock option exchanges
83519904. Kleuterschool | Nursery school

Werken bij RAGOFORM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAGOFORM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAGOFORM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAGOFORM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Telenet Brussel zoekt enthousiaste collega's! (36u/w) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telenet zoekt een gemotiveerde enthousiaste verkoper voor hun Telenetshops regio Brussel. Profiel: - Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt, maar geen vereiste - Je houdt ervan om te werken met targets/commissieloon - Je werkt in een flexibel uurrooster waaronder zaterdag en een (vaste) recup dag gedurende de week - Je ondersteunt klanten in het maken van de juiste keuze van de Telenetproducten

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

Zoek naar antwoorden van RAGOFORM NV in sociale netwerken
Look for responds of RAGOFORM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAGOFORM NV. Laat een reactie achter voor RAGOFORM NV. RAGOFORM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAGOFORM NV. Leave a respond for RAGOFORM NV. RAGOFORM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAGOFORM NV op de google maps. Adres en contacten RAGOFORM NV
Location of RAGOFORM NV on the google maps. Address and contacts of RAGOFORM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RAGOFORM NV RAGOFORM NV: PENEL FREDERIC "PROFILEC | Debolle Auto's | ALOIS LOYSON | Y.PINON | PAUL GERMIS

Other related companies as RAGOFORM NV: PENEL FREDERIC "PROFILEC | Debolle Auto's | ALOIS LOYSON | Y.PINON | PAUL GERMIS

RAGOFORM NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAGOFORM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04012725830. Het bedrijf RAGOFORM NV bevindt zich op het adres: Schaapveld 2a 9200 Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Wrapping and outer-wrapping machinery.
De hoofdactiviteit van RAGOFORM NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAGOFORM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAGOFORM NV, openstaande posities, locatie van RAGOFORM NV op de kaart.

RAGOFORM NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAGOFORM NV, company assigned to the tax number BE04012725830. The company RAGOFORM NV is located at the address: Schaapveld 2a 9200 Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Wrapping and outer-wrapping machinery.
The main activity of RAGOFORM NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RAGOFORM NV is not available. You also can look at reviews of RAGOFORM NV, open positions, location of RAGOFORM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAGOFORM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAGOFORM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAGOFORM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAGOFORM NV, employees, financial statistics.