PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV
Private companiesMotor Freight Transportation • PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV

Contactgegevens PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schatting 64 8210 Zedelgem, België

Telefoon (phone): 32.50 24 00 70 32.50 24 00 70

Fax (fax): 32.50 24 01 30 32.50 24 01 30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV
Products information PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV

BTW identificatienummer (tax): BE04191802978
Ondernemingsnummer: 5947143554
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Mechanical engineering - custom work

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV
(Get full report from official database of BE for PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV
Addition kinds of activities for PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV

20110300. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
25910201. Blinds verticaal | Blinds vertical
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
36259902. Remmen, elektromagnetische | Brakes, electromagnetic
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
36740207. microprocessoren | Microprocessors
38250318. Oscillografen en oscilloscopen | Oscillographs and oscilloscopes
38290704. Thermometers, vloeibaar-in-glas en bimetaal type | Thermometers, liquid-in-glass and bimetal type
53999901. Leger-marine goederen winkels | Army-navy goods stores

Werken bij PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV in sociale netwerken
Look for responds of PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV. Laat een reactie achter voor PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV. PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV. Leave a respond for PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV. PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV op de google maps. Adres en contacten PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV
Location of PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV on the google maps. Address and contacts of PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV: CALLEBOUT HERMAN | FRANCOIS C | rousseau b | AGENCE AGIMOBEL | A.D.K.

Other related companies as PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV: CALLEBOUT HERMAN | FRANCOIS C | rousseau b | AGENCE AGIMOBEL | A.D.K.

PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04191802978. Het bedrijf PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV bevindt zich op het adres: Schatting 64 8210 Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 468,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Mechanical engineering - custom work.
De hoofdactiviteit van PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV, openstaande posities, locatie van PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV op de kaart.

PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV, company assigned to the tax number BE04191802978. The company PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV is located at the address: Schatting 64 8210 Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 468,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Mechanical engineering - custom work.
The main activity of PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV is not available. You also can look at reviews of PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV, open positions, location of PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUWELS METAL CONSTRUCTION NV, employees, financial statistics.