IMI CORNELIUS EUROPE SA NV

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • IMI CORNELIUS EUROPE SA NV
Private companiesGeneral Merchandise Stores • IMI CORNELIUS EUROPE SA NV

Contactgegevens IMI CORNELIUS EUROPE SA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMI CORNELIUS EUROPE SA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMI CORNELIUS EUROPE SA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boskapellei 122 2930 Brasschaat, België

Telefoon (phone): 32.36 60 10 20 32.36 60 10 20

Fax (fax): 32.36 60 10 45 32.36 60 10 45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMI CORNELIUS EUROPE SA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMI CORNELIUS EUROPE SA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMI CORNELIUS EUROPE SA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMI CORNELIUS EUROPE SA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMI CORNELIUS EUROPE SA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMI CORNELIUS EUROPE SA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMI CORNELIUS EUROPE SA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMI CORNELIUS EUROPE SA NV
Products information IMI CORNELIUS EUROPE SA NV

BTW identificatienummer (tax): BE03155517578
Ondernemingsnummer: 9352630615
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Refrigeration plants and equipment, commercial and industrial

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMI CORNELIUS EUROPE SA NV
(Get full report from official database of BE for IMI CORNELIUS EUROPE SA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMI CORNELIUS EUROPE SA NV
Addition kinds of activities for IMI CORNELIUS EUROPE SA NV

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
495900. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
23350102. Bruidsjurken en jurken | Wedding gowns and dresses
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
39999908. Bureau pads, behalve papier | Desk pads, except paper
50329907. Zand, constructie | Sand, construction
57369905. Snaarinstrumenten | String instruments
62890103. Beveiligingscommissie beveiligingshouders | Security holders protective committee
72130000. Linnengoed | Linen supply

Werken bij IMI CORNELIUS EUROPE SA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMI CORNELIUS EUROPE SA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMI CORNELIUS EUROPE SA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMI CORNELIUS EUROPE SA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Body2Win

    Type: Studentenjob

    JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van IMI CORNELIUS EUROPE SA NV in sociale netwerken
Look for responds of IMI CORNELIUS EUROPE SA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMI CORNELIUS EUROPE SA NV. Laat een reactie achter voor IMI CORNELIUS EUROPE SA NV. IMI CORNELIUS EUROPE SA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMI CORNELIUS EUROPE SA NV. Leave a respond for IMI CORNELIUS EUROPE SA NV. IMI CORNELIUS EUROPE SA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMI CORNELIUS EUROPE SA NV op de google maps. Adres en contacten IMI CORNELIUS EUROPE SA NV
Location of IMI CORNELIUS EUROPE SA NV on the google maps. Address and contacts of IMI CORNELIUS EUROPE SA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IMI CORNELIUS EUROPE SA NV IMI CORNELIUS EUROPE SA NV: Mirabelles | Lambrechts D | I.C.M.P. SC | Mantesso F | LIEVEN VAN NESTE

Other related companies as IMI CORNELIUS EUROPE SA NV: Mirabelles | Lambrechts D | I.C.M.P. SC | Mantesso F | LIEVEN VAN NESTE

IMI CORNELIUS EUROPE SA NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMI CORNELIUS EUROPE SA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03155517578. Het bedrijf IMI CORNELIUS EUROPE SA NV bevindt zich op het adres: Boskapellei 122 2930 Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 884,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Refrigeration plants and equipment, commercial and industrial.
De hoofdactiviteit van IMI CORNELIUS EUROPE SA NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMI CORNELIUS EUROPE SA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMI CORNELIUS EUROPE SA NV, openstaande posities, locatie van IMI CORNELIUS EUROPE SA NV op de kaart.

IMI CORNELIUS EUROPE SA NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMI CORNELIUS EUROPE SA NV, company assigned to the tax number BE03155517578. The company IMI CORNELIUS EUROPE SA NV is located at the address: Boskapellei 122 2930 Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 884,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Refrigeration plants and equipment, commercial and industrial.
The main activity of IMI CORNELIUS EUROPE SA NV is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IMI CORNELIUS EUROPE SA NV is not available. You also can look at reviews of IMI CORNELIUS EUROPE SA NV, open positions, location of IMI CORNELIUS EUROPE SA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMI CORNELIUS EUROPE SA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMI CORNELIUS EUROPE SA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMI CORNELIUS EUROPE SA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMI CORNELIUS EUROPE SA NV, employees, financial statistics.