GRADA INTERNATIONAL NV

Contactgegevens GRADA INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRADA INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRADA INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomstlaan 18 9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): 32.93 40 40 40 32.93 40 40 40

Fax (fax): 32.93 40 40 50 32.93 40 40 50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRADA INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRADA INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRADA INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRADA INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRADA INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRADA INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRADA INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRADA INTERNATIONAL NV
Products information GRADA INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06414886474
Ondernemingsnummer: 6181701660
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Air conditioning, aeration and ventilation equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRADA INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for GRADA INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRADA INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for GRADA INTERNATIONAL NV

20350202. Vruchten, Brined | Fruits, brined
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
24930000. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
28690104. Ethylalcohol, ethanol | Ethyl alcohol, ethanol
50859902. Kroon en sluitingen, metaal | Crowns and closures, metal
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing

Werken bij GRADA INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRADA INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRADA INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRADA INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van GRADA INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of GRADA INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRADA INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor GRADA INTERNATIONAL NV. GRADA INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRADA INTERNATIONAL NV. Leave a respond for GRADA INTERNATIONAL NV. GRADA INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRADA INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten GRADA INTERNATIONAL NV
Location of GRADA INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of GRADA INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GRADA INTERNATIONAL NV GRADA INTERNATIONAL NV: CLAUDINE VAN LAERE | L'ATELIER DE COIFFURE | Aankoop Team | DVV | B. RENARD

Other related companies as GRADA INTERNATIONAL NV: CLAUDINE VAN LAERE | L'ATELIER DE COIFFURE | Aankoop Team | DVV | B. RENARD

GRADA INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRADA INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06414886474. Het bedrijf GRADA INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Toekomstlaan 18 9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Air conditioning, aeration and ventilation equipment.
De hoofdactiviteit van GRADA INTERNATIONAL NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRADA INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRADA INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van GRADA INTERNATIONAL NV op de kaart.

GRADA INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRADA INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE06414886474. The company GRADA INTERNATIONAL NV is located at the address: Toekomstlaan 18 9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Air conditioning, aeration and ventilation equipment.
The main activity of GRADA INTERNATIONAL NV is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GRADA INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of GRADA INTERNATIONAL NV, open positions, location of GRADA INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRADA INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRADA INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRADA INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRADA INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.