FLECTION BELGIUM NV

Contactgegevens FLECTION BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLECTION BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLECTION BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Boudewijnln 17 Module 6 2550 Kontich, België

Telefoon (phone): 32.34 51 32 20 32.34 51 32 20

Fax (fax): 32.34 51 32 29 32.34 51 32 29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLECTION BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLECTION BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLECTION BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLECTION BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLECTION BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLECTION BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLECTION BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLECTION BELGIUM NV
Products information FLECTION BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08381988525
Ondernemingsnummer: 6718383789
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Machinery and equipment, used and reconditioned

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLECTION BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLECTION BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLECTION BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLECTION BELGIUM NV

4131. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
824902. Business training services | Business training services
20990201. Bakpoeder | Baking powder
22589901. Kleuren en afwerken van kantartikelen en warp-breien | Dyeing and finishing lace goods and warp knit fabric
23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
75399903. Brandstofsysteem reparatie, motorvoertuig | Fuel system repair, motor vehicle
76991204. Rebabbitting | Rebabbitting
83220101. Volwassen kinderdagverblijf | Adult day care center

Werken bij FLECTION BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLECTION BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLECTION BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLECTION BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Vaste Job

    meehelpen keuken warme en koude kant

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van FLECTION BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLECTION BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLECTION BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLECTION BELGIUM NV. FLECTION BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLECTION BELGIUM NV. Leave a respond for FLECTION BELGIUM NV. FLECTION BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLECTION BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLECTION BELGIUM NV
Location of FLECTION BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLECTION BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLECTION BELGIUM NV FLECTION BELGIUM NV: A B I Compta SC | LEONIDAS | United Protection Services | PRESENT (VITRERIE) | E-Medicine

Other related companies as FLECTION BELGIUM NV: A B I Compta SC | LEONIDAS | United Protection Services | PRESENT (VITRERIE) | E-Medicine

FLECTION BELGIUM NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLECTION BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381988525. Het bedrijf FLECTION BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnln 17 Module 6 2550 Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 250,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Machinery and equipment, used and reconditioned.
De hoofdactiviteit van FLECTION BELGIUM NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLECTION BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLECTION BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLECTION BELGIUM NV op de kaart.

FLECTION BELGIUM NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLECTION BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08381988525. The company FLECTION BELGIUM NV is located at the address: Prins Boudewijnln 17 Module 6 2550 Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 250,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Machinery and equipment, used and reconditioned.
The main activity of FLECTION BELGIUM NV is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLECTION BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLECTION BELGIUM NV, open positions, location of FLECTION BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLECTION BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLECTION BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLECTION BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLECTION BELGIUM NV, employees, financial statistics.