CLIMA CONSTRUCT NV

Contactgegevens CLIMA CONSTRUCT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLIMA CONSTRUCT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLIMA CONSTRUCT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herentalsebaan 444 2160 Wommelgem, België

Telefoon (phone): 32.33 54 00 63 32.33 54 00 63

Fax (fax): 32.33 54 00 41 32.33 54 00 41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLIMA CONSTRUCT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLIMA CONSTRUCT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLIMA CONSTRUCT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLIMA CONSTRUCT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLIMA CONSTRUCT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLIMA CONSTRUCT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLIMA CONSTRUCT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLIMA CONSTRUCT NV
Products information CLIMA CONSTRUCT NV

BTW identificatienummer (tax): BE09271057128
Ondernemingsnummer: 5881500244
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 562,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Air conditioning, aeration and ventilation equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLIMA CONSTRUCT NV
(Get full report from official database of BE for CLIMA CONSTRUCT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLIMA CONSTRUCT NV
Addition kinds of activities for CLIMA CONSTRUCT NV

14119902. Bluestone, dimensie-quarrying | Bluestone, dimension-quarrying
20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
22990404. Herstellen van textielvezels uit knipsels en lompen | Recovering textile fibers from clippings and rags
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
50230400. Vloerbedekkingen | Floor coverings
51370501. Babyartikelen | Baby goods

Werken bij CLIMA CONSTRUCT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLIMA CONSTRUCT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLIMA CONSTRUCT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLIMA CONSTRUCT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student JBC Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

Zoek naar antwoorden van CLIMA CONSTRUCT NV in sociale netwerken
Look for responds of CLIMA CONSTRUCT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLIMA CONSTRUCT NV. Laat een reactie achter voor CLIMA CONSTRUCT NV. CLIMA CONSTRUCT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLIMA CONSTRUCT NV. Leave a respond for CLIMA CONSTRUCT NV. CLIMA CONSTRUCT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLIMA CONSTRUCT NV op de google maps. Adres en contacten CLIMA CONSTRUCT NV
Location of CLIMA CONSTRUCT NV on the google maps. Address and contacts of CLIMA CONSTRUCT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CLIMA CONSTRUCT NV CLIMA CONSTRUCT NV: Pirenne Christian SPRL | Seynhaeve G | B.C. TREMELO | ZEMST VERHUURCENTER | D. EVRARD

Other related companies as CLIMA CONSTRUCT NV: Pirenne Christian SPRL | Seynhaeve G | B.C. TREMELO | ZEMST VERHUURCENTER | D. EVRARD

CLIMA CONSTRUCT NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLIMA CONSTRUCT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09271057128. Het bedrijf CLIMA CONSTRUCT NV bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 444 2160 Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 562,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Air conditioning, aeration and ventilation equipment.
De hoofdactiviteit van CLIMA CONSTRUCT NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLIMA CONSTRUCT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLIMA CONSTRUCT NV, openstaande posities, locatie van CLIMA CONSTRUCT NV op de kaart.

CLIMA CONSTRUCT NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLIMA CONSTRUCT NV, company assigned to the tax number BE09271057128. The company CLIMA CONSTRUCT NV is located at the address: Herentalsebaan 444 2160 Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 562,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Air conditioning, aeration and ventilation equipment.
The main activity of CLIMA CONSTRUCT NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLIMA CONSTRUCT NV is not available. You also can look at reviews of CLIMA CONSTRUCT NV, open positions, location of CLIMA CONSTRUCT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLIMA CONSTRUCT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLIMA CONSTRUCT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLIMA CONSTRUCT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLIMA CONSTRUCT NV, employees, financial statistics.