TOLLET JOAILLIERS

Contactgegevens TOLLET JOAILLIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOLLET JOAILLIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOLLET JOAILLIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BASILIX SHOPPING CENTER; 1080; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24680508 (+32-24680508) 24680508 (+32-24680508)

Fax (fax): +32 (56) 281-48-42 +32 (56) 281-48-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOLLET JOAILLIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOLLET JOAILLIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOLLET JOAILLIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOLLET JOAILLIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOLLET JOAILLIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOLLET JOAILLIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOLLET JOAILLIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOLLET JOAILLIERS
Products information TOLLET JOAILLIERS

BTW identificatienummer (tax): BE02384277343
Ondernemingsnummer: 9644866943
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Pierres Semi-Précieuses, Enfilage, Expertise, Diamants, Boucles d'Oreilles, Pierres Précieuses, Montres, Boutons de Manchette, Gravures, Bracelets, Bagues, Colliers, Horloges.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOLLET JOAILLIERS
(Get full report from official database of BE for TOLLET JOAILLIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOLLET JOAILLIERS
Addition kinds of activities for TOLLET JOAILLIERS

494100. Water voorraad | Water supply
27590702. Broodverpakkingen: drukwerk, NSK | Bread wrappers: printing, nsk
35869902. Smeerpistolen (smeermiddelen) | Grease guns (lubricators)
37310112. Tenders, schepen: bouw en reparatie | Tenders, ships: building and repairing
52110502. Cement | Cement
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij TOLLET JOAILLIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOLLET JOAILLIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOLLET JOAILLIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOLLET JOAILLIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van TOLLET JOAILLIERS in sociale netwerken
Look for responds of TOLLET JOAILLIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOLLET JOAILLIERS. Laat een reactie achter voor TOLLET JOAILLIERS. TOLLET JOAILLIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOLLET JOAILLIERS. Leave a respond for TOLLET JOAILLIERS. TOLLET JOAILLIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOLLET JOAILLIERS op de google maps. Adres en contacten TOLLET JOAILLIERS
Location of TOLLET JOAILLIERS on the google maps. Address and contacts of TOLLET JOAILLIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come TOLLET JOAILLIERS TOLLET JOAILLIERS: STOUTEN CORNE ET Fils SPRL | Vernaeve L | DETRAUX JEAN & FILS | Aaro-Topo bvba Vanerum | Justice

Other related companies as TOLLET JOAILLIERS: STOUTEN CORNE ET Fils SPRL | Vernaeve L | DETRAUX JEAN & FILS | Aaro-Topo bvba Vanerum | Justice

TOLLET JOAILLIERS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOLLET JOAILLIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02384277343. Het bedrijf TOLLET JOAILLIERS bevindt zich op het adres: BASILIX SHOPPING CENTER; 1080; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Lijst met producten zijn Produits: Pierres Semi-Précieuses, Enfilage, Expertise, Diamants, Boucles d'Oreilles, Pierres Précieuses, Montres, Boutons de Manchette, Gravures, Bracelets, Bagues, Colliers, Horloges..
De hoofdactiviteit van TOLLET JOAILLIERS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOLLET JOAILLIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOLLET JOAILLIERS, openstaande posities, locatie van TOLLET JOAILLIERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TOLLET JOAILLIERS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOLLET JOAILLIERS, company assigned to the tax number BE02384277343. The company TOLLET JOAILLIERS is located at the address: BASILIX SHOPPING CENTER; 1080; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. Bijouteries and horlogeries. List of products are Produits: Pierres Semi-Précieuses, Enfilage, Expertise, Diamants, Boucles d'Oreilles, Pierres Précieuses, Montres, Boutons de Manchette, Gravures, Bracelets, Bagues, Colliers, Horloges..
The main activity of TOLLET JOAILLIERS is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TOLLET JOAILLIERS is not available. You also can look at reviews of TOLLET JOAILLIERS, open positions, location of TOLLET JOAILLIERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOLLET JOAILLIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOLLET JOAILLIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOLLET JOAILLIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOLLET JOAILLIERS, employees, financial statistics.