BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV
Private companiesUnited States Postal Service • BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV

Contactgegevens BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaaikomstraat 2 A 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 32.51 24 89 32 32.51 24 89 32

Fax (fax): 32.51 24 56 46 32.51 24 56 46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV
Products information BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV

BTW identificatienummer (tax): BE08330627441
Ondernemingsnummer: 7648101806
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Mechanical engineering - custom work

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV
(Get full report from official database of BE for BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV
Addition kinds of activities for BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV

2519. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
556101. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
20999909. Honing, gespannen en gebotteld | Honey, strained and bottled
25150202. Doosveren, samengesteld | Box springs, assembled
35370107. Pallets, metaal | Pallets, metal
35999918. Stropdassen, vorm: metaal | Ties, form: metal
38129905. Radio magnetische instrumentatie | Radio magnetic instrumentation
50920300. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements

Werken bij BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • student horeca - keuken (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

Zoek naar antwoorden van BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV in sociale netwerken
Look for responds of BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV. Laat een reactie achter voor BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV. BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV. Leave a respond for BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV. BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV op de google maps. Adres en contacten BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV
Location of BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV on the google maps. Address and contacts of BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV: BOULANGERIE LOUVIAUX | Vansteenkiste M | Ninni | COPY-WRITE | Incar Dansspektakel VZW

Other related companies as BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV: BOULANGERIE LOUVIAUX | Vansteenkiste M | Ninni | COPY-WRITE | Incar Dansspektakel VZW

BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08330627441. Het bedrijf BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV bevindt zich op het adres: Zwaaikomstraat 2 A 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Mechanical engineering - custom work.
De hoofdactiviteit van BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV, openstaande posities, locatie van BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV op de kaart.

BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV, company assigned to the tax number BE08330627441. The company BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV is located at the address: Zwaaikomstraat 2 A 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Mechanical engineering - custom work.
The main activity of BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV is not available. You also can look at reviews of BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV, open positions, location of BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUYNEEL-OOSTERLINCK NV, employees, financial statistics.