Salami De Neve B.V.B.A.

Contactgegevens Salami De Neve B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salami De Neve B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salami De Neve B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleistraat 5 9860 Oosterzele, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salami De Neve B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salami De Neve B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salami De Neve B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salami De Neve B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salami De Neve B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salami De Neve B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salami De Neve B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salami De Neve B.V.B.A.
Products information Salami De Neve B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06677459716
Ondernemingsnummer: 7107849121
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Meats and sausages

Product categorie (product category): Meats And Sausages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salami De Neve B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Salami De Neve B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salami De Neve B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Salami De Neve B.V.B.A.

228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
421201. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
573499. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
31110303. Snijden van leer | Cutting of leather
37280400. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
37649900. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec

Werken bij Salami De Neve B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salami De Neve B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salami De Neve B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salami De Neve B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Purspuiter met rijbewijs C of CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een chauffeur die ook zal werken als purspuiter.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

Zoek naar antwoorden van Salami De Neve B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Salami De Neve B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salami De Neve B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Salami De Neve B.V.B.A.. Salami De Neve B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salami De Neve B.V.B.A.. Leave a respond for Salami De Neve B.V.B.A.. Salami De Neve B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salami De Neve B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Salami De Neve B.V.B.A.
Location of Salami De Neve B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Salami De Neve B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Salami De Neve B.V.B.A. Salami De Neve B.V.B.A.: LES VILLAS DE GANSHOREN | BF-SYSTEM | GARAGE VANDENBRUAENE | Wim's Garage NV | LABIMA

Other related companies as Salami De Neve B.V.B.A.: LES VILLAS DE GANSHOREN | BF-SYSTEM | GARAGE VANDENBRUAENE | Wim's Garage NV | LABIMA

Salami De Neve B.V.B.A. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Salami De Neve B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06677459716. Het bedrijf Salami De Neve B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kleistraat 5 9860 Oosterzele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meats And Sausages. Lijst met producten zijn Meats and sausages.
De hoofdactiviteit van Salami De Neve B.V.B.A. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salami De Neve B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salami De Neve B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Salami De Neve B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Salami De Neve B.V.B.A. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Salami De Neve B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06677459716. The company Salami De Neve B.V.B.A. is located at the address: Kleistraat 5 9860 Oosterzele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meats And Sausages. List of products are Meats and sausages.
The main activity of Salami De Neve B.V.B.A. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Salami De Neve B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Salami De Neve B.V.B.A., open positions, location of Salami De Neve B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salami De Neve B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salami De Neve B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salami De Neve B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salami De Neve B.V.B.A., employees, financial statistics.