Braive Instruments SA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Braive Instruments SA
Private companiesDepository Institutions • Braive Instruments SA

Contactgegevens Braive Instruments SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Braive Instruments SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Braive Instruments SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vall茅e 13; 4681; Oupeye (Hermalle-sous-Argenteau), België

Telefoon (phone): 04 379 96 10 (+32-04 379 96 10) 04 379 96 10 (+32-04 379 96 10)

Fax (fax): 04 374 06 03 (+32-04 374 06 03) 04 374 06 03 (+32-04 374 06 03)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Braive Instruments SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Braive Instruments SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Braive Instruments SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Braive Instruments SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Braive Instruments SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Braive Instruments SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Braive Instruments SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Braive Instruments SA
Products information Braive Instruments SA

BTW identificatienummer (tax): BE02054962158
Ondernemingsnummer: 9782470703
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 264,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Braive Instruments SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Measuring and control apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Braive Instruments SA
(Get full report from official database of BE for Braive Instruments SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Braive Instruments SA
Addition kinds of activities for Braive Instruments SA

526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
20910309. Vis eieren: verpakt voor gebruik als aas | Fish eggs: packaged for use as bait
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
30520102. Autoslang, rubber | Automobile hose, rubber
32310502. Wetenschappelijk en technisch glaswerk: van aangekochte glas | Scientific and technical glassware: from purchased glass
36639908. Ontvanger-zendereenheden (zendontvanger) | Receiver-transmitter units (transceiver)
38250331. Watt-uur meter, elektrisch | Watt-hour meters, electrical
50150202. Testapparatuur, elektrisch, gebruikt: automotive | Testing equipment, electrical, used: automotive

Werken bij Braive Instruments SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Braive Instruments SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Braive Instruments SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Braive Instruments SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van Braive Instruments SA in sociale netwerken
Look for responds of Braive Instruments SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Braive Instruments SA. Laat een reactie achter voor Braive Instruments SA. Braive Instruments SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Braive Instruments SA. Leave a respond for Braive Instruments SA. Braive Instruments SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Braive Instruments SA op de google maps. Adres en contacten Braive Instruments SA
Location of Braive Instruments SA on the google maps. Address and contacts of Braive Instruments SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Braive Instruments SA Braive Instruments SA: PUNJAB | CENTERSTONE | ALLO MAMAN BOBO-ENFANTS DU CANCER | ROESELAARS AUTOBEDRIJF | Goedhuys C

Other related companies as Braive Instruments SA: PUNJAB | CENTERSTONE | ALLO MAMAN BOBO-ENFANTS DU CANCER | ROESELAARS AUTOBEDRIJF | Goedhuys C

Braive Instruments SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Braive Instruments SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02054962158. Het bedrijf Braive Instruments SA bevindt zich op het adres: Rue Vall茅e 13; 4681; Oupeye (Hermalle-sous-Argenteau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 264,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Measuring and control apparatus. Producten gemaakt in Braive Instruments SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Braive Instruments SA is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Braive Instruments SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Braive Instruments SA, openstaande posities, locatie van Braive Instruments SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Braive Instruments SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Braive Instruments SA, company assigned to the tax number BE02054962158. The company Braive Instruments SA is located at the address: Rue Vall茅e 13; 4681; Oupeye (Hermalle-sous-Argenteau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 264,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Measuring and control apparatus. Products created in Braive Instruments SA were not found.
The main activity of Braive Instruments SA is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Braive Instruments SA is not available. You also can look at reviews of Braive Instruments SA, open positions, location of Braive Instruments SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Braive Instruments SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Braive Instruments SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Braive Instruments SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Braive Instruments SA, employees, financial statistics.