HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV

Contactgegevens HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum Zuid 1105 3530 Houthalen, België

Telefoon (phone): 32.11 60 02 11 32.11 60 02 11

Fax (fax): 32.11 60 04 00 32.11 60 04 00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV
Products information HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE07799163818
Ondernemingsnummer: 3118713378
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 632,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Monitoring and control equipment

Product categorie (product category): Measurement - equipment and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV

278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
10410102. Plaats goudmijn | Placer gold mining
17990204. Corrosiebesturingsinstallatie | Corrosion control installation
28190205. Hydrocyaanzuur | Hydrocyanic acid
28990109. Citroenolie (eetbaar) | Lemon oil (edible)
37310206. Onderzeeboten, bouw en reparatie | Submarines, building and repairing
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair

Werken bij HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

Zoek naar antwoorden van HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV. HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV. Leave a respond for HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV. HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV
Location of HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV: FLVAN GROOTEL TRUCKING BVBA | J.M. DASNOIS | PETER DEBOEL | All Round | DECOR DE GEYTER

Other related companies as HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV: FLVAN GROOTEL TRUCKING BVBA | J.M. DASNOIS | PETER DEBOEL | All Round | DECOR DE GEYTER

HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07799163818. Het bedrijf HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Centrum Zuid 1105 3530 Houthalen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 632,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Measurement - equipment and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Monitoring and control equipment.
De hoofdactiviteit van HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV op de kaart.

HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE07799163818. The company HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV is located at the address: Centrum Zuid 1105 3530 Houthalen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 632,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Measurement - equipment and instruments; Precision Equipment. List of products are Monitoring and control equipment.
The main activity of HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV, open positions, location of HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERAEUS ELECTRO-NITE INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.