Vanpeteghem A & G B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Vanpeteghem A & G B.V.B.A.
Private companiesDepository Institutions • Vanpeteghem A & G B.V.B.A.

Contactgegevens Vanpeteghem A & G B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanpeteghem A & G B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanpeteghem A & G B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwartestraat 41 8647 Reninge, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanpeteghem A & G B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanpeteghem A & G B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanpeteghem A & G B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanpeteghem A & G B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanpeteghem A & G B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanpeteghem A & G B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanpeteghem A & G B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanpeteghem A & G B.V.B.A.
Products information Vanpeteghem A & G B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08805511474
Ondernemingsnummer: 4634826660
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Silos and storing plants; Stable equipment; Storage and mixing silos

Product categorie (product category): Meal Bulk Hoppers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanpeteghem A & G B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vanpeteghem A & G B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanpeteghem A & G B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vanpeteghem A & G B.V.B.A.

232199. Mannen en jongens meubilair, nec | Men's and boy's furnishings, nec
342900. Hardware, nec | Hardware, nec
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
27820202. Diaries | Diaries
30890221. Waterpotten, kunststoffen | Watering pots, plastics
35110102. Hydraulische turbine generator set units, compleet | Hydraulic turbine generator set units, complete
36749904. Magnetohydrodynamische (mhd) apparaten | Magnetohydrodynamic (mhd) devices
59999934. condooms | Condoms
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)
80110522. Thoracische arts | Thoracic physician

Werken bij Vanpeteghem A & G B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanpeteghem A & G B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanpeteghem A & G B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanpeteghem A & G B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Lendelede,Oekene (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

Zoek naar antwoorden van Vanpeteghem A & G B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vanpeteghem A & G B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanpeteghem A & G B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vanpeteghem A & G B.V.B.A.. Vanpeteghem A & G B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanpeteghem A & G B.V.B.A.. Leave a respond for Vanpeteghem A & G B.V.B.A.. Vanpeteghem A & G B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanpeteghem A & G B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vanpeteghem A & G B.V.B.A.
Location of Vanpeteghem A & G B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vanpeteghem A & G B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanpeteghem A & G B.V.B.A. Vanpeteghem A & G B.V.B.A.: DE REGENBOOG | AMBO | Hair Fashion Philippe | MARTIN LALOY | J. VANDER BEKEN

Other related companies as Vanpeteghem A & G B.V.B.A.: DE REGENBOOG | AMBO | Hair Fashion Philippe | MARTIN LALOY | J. VANDER BEKEN

Vanpeteghem A & G B.V.B.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanpeteghem A & G B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08805511474. Het bedrijf Vanpeteghem A & G B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Zwartestraat 41 8647 Reninge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meal Bulk Hoppers. Lijst met producten zijn Silos and storing plants; Stable equipment; Storage and mixing silos.
De hoofdactiviteit van Vanpeteghem A & G B.V.B.A. is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanpeteghem A & G B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanpeteghem A & G B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vanpeteghem A & G B.V.B.A. op de kaart.

Vanpeteghem A & G B.V.B.A. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanpeteghem A & G B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08805511474. The company Vanpeteghem A & G B.V.B.A. is located at the address: Zwartestraat 41 8647 Reninge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meal Bulk Hoppers. List of products are Silos and storing plants; Stable equipment; Storage and mixing silos.
The main activity of Vanpeteghem A & G B.V.B.A. is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanpeteghem A & G B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vanpeteghem A & G B.V.B.A., open positions, location of Vanpeteghem A & G B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanpeteghem A & G B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanpeteghem A & G B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanpeteghem A & G B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanpeteghem A & G B.V.B.A., employees, financial statistics.