CITY 2 ROUES

Contactgegevens CITY 2 ROUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CITY 2 ROUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CITY 2 ROUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAUBOURG DE BRUXELLES 30; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67213545 (+32-67213545) 67213545 (+32-67213545)

Fax (fax): +32 (71) 852-80-45 +32 (71) 852-80-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CITY 2 ROUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CITY 2 ROUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CITY 2 ROUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CITY 2 ROUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CITY 2 ROUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CITY 2 ROUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CITY 2 ROUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CITY 2 ROUES
Products information CITY 2 ROUES

BTW identificatienummer (tax): BE05945220947
Ondernemingsnummer: 8667358398
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Bicyclettes.. Produits: V锚tements & Accessoires, Mobylettes, Scooters. Marques de Motos: Honda.. Services: Reparation & Entretien.

Product categorie (product category): MBK. Motos. V茅los. R茅parations and entretien de motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CITY 2 ROUES
(Get full report from official database of BE for CITY 2 ROUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CITY 2 ROUES
Addition kinds of activities for CITY 2 ROUES

504400. Kantoorartikelen | Office equipment
599900. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
35520309. Zijden schermen voor de textielindustrie | Silk screens for textile industry
50839901. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
63510200. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
80110524. Vruchtbaarheidsspecialist, arts | Fertility specialist, physician

Werken bij CITY 2 ROUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CITY 2 ROUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CITY 2 ROUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CITY 2 ROUES. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van CITY 2 ROUES in sociale netwerken
Look for responds of CITY 2 ROUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CITY 2 ROUES. Laat een reactie achter voor CITY 2 ROUES. CITY 2 ROUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CITY 2 ROUES. Leave a respond for CITY 2 ROUES. CITY 2 ROUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CITY 2 ROUES op de google maps. Adres en contacten CITY 2 ROUES
Location of CITY 2 ROUES on the google maps. Address and contacts of CITY 2 ROUES

Andere gerelateerde bedrijven als come CITY 2 ROUES CITY 2 ROUES: RESTAURANT HUBERTUSHALLE | CENTRE APPRENT. L?ENVOL | Campus Technology Investment Fund | Cornelis houtbedrijf BVBA | Thijssen Koen

Other related companies as CITY 2 ROUES: RESTAURANT HUBERTUSHALLE | CENTRE APPRENT. L?ENVOL | Campus Technology Investment Fund | Cornelis houtbedrijf BVBA | Thijssen Koen

CITY 2 ROUES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CITY 2 ROUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05945220947. Het bedrijf CITY 2 ROUES bevindt zich op het adres: FAUBOURG DE BRUXELLES 30; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is MBK. Motos. V茅los. R茅parations and entretien de motos. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: V锚tements & Accessoires, Mobylettes, Scooters. Marques de Motos: Honda.. Services: Reparation & Entretien..
De hoofdactiviteit van CITY 2 ROUES is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CITY 2 ROUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CITY 2 ROUES, openstaande posities, locatie van CITY 2 ROUES op de kaart.

CITY 2 ROUES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CITY 2 ROUES, company assigned to the tax number BE05945220947. The company CITY 2 ROUES is located at the address: FAUBOURG DE BRUXELLES 30; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is MBK. Motos. V茅los. R茅parations and entretien de motos. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: V锚tements & Accessoires, Mobylettes, Scooters. Marques de Motos: Honda.. Services: Reparation & Entretien..
The main activity of CITY 2 ROUES is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CITY 2 ROUES is not available. You also can look at reviews of CITY 2 ROUES, open positions, location of CITY 2 ROUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CITY 2 ROUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CITY 2 ROUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CITY 2 ROUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CITY 2 ROUES, employees, financial statistics.