BMC VERSCHUEREN

Contactgegevens BMC VERSCHUEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BMC VERSCHUEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BMC VERSCHUEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 243A; 3190; BOORTMEERBEEK, België

Telefoon (phone): 15529548 (+32-15529548) 15529548 (+32-15529548)

Fax (fax): +32 (86) 989-91-86 +32 (86) 989-91-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BMC VERSCHUEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BMC VERSCHUEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BMC VERSCHUEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BMC VERSCHUEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BMC VERSCHUEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BMC VERSCHUEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BMC VERSCHUEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BMC VERSCHUEREN
Products information BMC VERSCHUEREN

BTW identificatienummer (tax): BE06347869873
Ondernemingsnummer: 8694274902
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Mobylettes, Scooters. Motos d?Occasion: Motos d?Occasion.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: Concessionnaires, 125 CC, 50 CC, V锚tements & Accessoires, Pi猫ces & Accessoires.

Product categorie (product category): MBK. Motos. R茅parations and entretien de motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BMC VERSCHUEREN
(Get full report from official database of BE for BMC VERSCHUEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BMC VERSCHUEREN
Addition kinds of activities for BMC VERSCHUEREN

225299. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
503302. Isolatiematerialen | Insulation materials
738908. Mapmaking diensten | Mapmaking services
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
38420103. Oordopjes | Ear plugs
72120100. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
72190302. Zuigeling service | Infant wear service
76991806. Grasmaaier reparatie winkel | Lawn mower repair shop

Werken bij BMC VERSCHUEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BMC VERSCHUEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BMC VERSCHUEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BMC VERSCHUEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Overpelt-Hamont achel-lommel (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van BMC VERSCHUEREN in sociale netwerken
Look for responds of BMC VERSCHUEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BMC VERSCHUEREN. Laat een reactie achter voor BMC VERSCHUEREN. BMC VERSCHUEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BMC VERSCHUEREN. Leave a respond for BMC VERSCHUEREN. BMC VERSCHUEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BMC VERSCHUEREN op de google maps. Adres en contacten BMC VERSCHUEREN
Location of BMC VERSCHUEREN on the google maps. Address and contacts of BMC VERSCHUEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come BMC VERSCHUEREN BMC VERSCHUEREN: SIGRID SWERTS | STUDIO FOCANT | ROBERT FILIPUTTI | JAN SCHILDERS | Auberge (L')

Other related companies as BMC VERSCHUEREN: SIGRID SWERTS | STUDIO FOCANT | ROBERT FILIPUTTI | JAN SCHILDERS | Auberge (L')

BMC VERSCHUEREN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BMC VERSCHUEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06347869873. Het bedrijf BMC VERSCHUEREN bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 243A; 3190; BOORTMEERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is MBK. Motos. R茅parations and entretien de motos. Lijst met producten zijn Produits: Mobylettes, Scooters. Motos d?Occasion: Motos d?Occasion.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: Concessionnaires, 125 CC, 50 CC, V锚tements & Accessoires, Pi猫ces & Accessoires..
De hoofdactiviteit van BMC VERSCHUEREN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BMC VERSCHUEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BMC VERSCHUEREN, openstaande posities, locatie van BMC VERSCHUEREN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BMC VERSCHUEREN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BMC VERSCHUEREN, company assigned to the tax number BE06347869873. The company BMC VERSCHUEREN is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 243A; 3190; BOORTMEERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is MBK. Motos. R茅parations and entretien de motos. List of products are Produits: Mobylettes, Scooters. Motos d?Occasion: Motos d?Occasion.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: Concessionnaires, 125 CC, 50 CC, V锚tements & Accessoires, Pi猫ces & Accessoires..
The main activity of BMC VERSCHUEREN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BMC VERSCHUEREN is not available. You also can look at reviews of BMC VERSCHUEREN, open positions, location of BMC VERSCHUEREN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BMC VERSCHUEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BMC VERSCHUEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BMC VERSCHUEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BMC VERSCHUEREN, employees, financial statistics.